Πληροφοριακό Σύστημα Ενημέρωσης Διοίκησης ΕΡΤ – 2η Διαβούλευση

Η ΕΡΤ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό  προμήθειας «Πληροφοριακού Συστήματος Ενημέρωσης Διοίκησης». Για το λόγο αυτό θέτει το έργο σε 2η διαβούλευση για το χρονικό διάστημα από 12/7/2016 έως 22/7/2016. Παρακαλούμε να στείλετε τα σχόλια – παρατηρήσεις σας που αφορούν τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου, εντός του παραπάνω χρονοδιαγράμματος, στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθούν

Στόχος του ζητούμενου έργου είναι η υποβολή προτάσεων και η υλοποίησή τους για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ΕΡΤ Α.Ε., την αύξηση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που αυτή καλείται να παρέχει, καθώς και την εισαγωγή και αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων διοίκησης και πληροφορικής στην καθημερινή πρακτική. Το έργο αποβλέπει, μέσω της συνεργασίας των υπαρχουσών εφαρμογών και όσων πρόκειται να αναπτυχθούν για λογαριασμό της εταιρείας σε μία και μόνο ενιαία πλατφόρμα, στη μείωση του κόστους λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς έκπτωση στην ποιότητά τους, καθώς και στη βελτίωση της πα ραγωγής και στη μείωση της γραφειοκρατίας. Απώτερος στόχος του έργου είναι η εύρυθμη και ορθολογική λειτουργία της εταιρίας. Με το έργο αυτό επιδιώκεται η ένταξη όλων των ανασχεδιασμένων διαδικασιών της ΕΡΤ μέσα σε ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που θα ελαχιστοποιήσει τις χειρόγραφες διαδικασίες, θα βελτιστοποιήσει την παραγωγή, θα αξιοποιήσει καλύτερα τους ανθρώπινους πόρους, θα ελέγχει και θα βοηθά τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Το Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης θα πρέπει να καλύπτει τις λειτουργίες των ακόλουθων τομέων: Διαχείριση Εγγράφων - Πρωτοκόλληση, Λογιστική Διαχείριση Γενική / Αναλυτική Λογιστική (Λογιστική κόστους), Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα – Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, Διαχείριση Προϋπολογισμού, Διαχείριση Προμηθειών, Διαχείριση Παγίων, Διαχείριση Αποθεμάτων, Διαχείριση Έργων .

Dmaniatakosatert.gr
lmangerasatert.gr
gvalkanasatert.gr

Κατεβάστε το σχετικό έγγραφο σε μορφή PDF.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news