Το Spotify προσθέτει μουσική στα e-mail σας

Το νέο εργαλείο "εκτός γραφείου" του Spotify επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τραγούδια στα αυτοματοποιημένα "εκτός γραφείου" μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με το Spotify, τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε σας μήνυμα εκτός γραφείου με τραγούδια που σχετίζονται με τον προορισμό σας. Το νέο εργαλείο της εταιρείας, "εκτός γραφείου" (OOO), είναι τώρα διαθέσιμο για οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Spotify. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Το OOO θα σας ρωτήσει πού πηγαίνετε, αν ταξιδεύετε για δουλειά ή ευχαρίστηση και τη διάθεση του ταξιδιού. Το Spotify τότε δημιουργεί μια λίστα αναπαραγωγής με 25 τραγούδια που είναι δημοφιλή στην περιοχή προς την οποία ταξιδεύετε. Αν δεν σας αρέσουν τα τραγούδια που παρέχονται, μπορείτε να δείτε άλλη μουσική αλλάζοντας απλά διάθεση (χαλαρή, περιπετειώδης, ή πάρτι).

Μετά τη δημιουργία της λίστας αναπαραγωγής, το OOO δημιουργεί ένα μήνυμα που στη συνέχεια μπορείτε να επικολλήσετε στο email σας και να προσαρμόσετε όπως θέλετε. Για να ακούσουν τη λίστα αναπαραγωγής, όσοι λαμβάνουν το "εκτός γραφείου" μήνυμά σας θα πρέπει να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο για «να πάρουν μια γεύση» από το ταξίδι σας.

άρθρα: 
ετικέτες: 

Εγγραφή στο all greek radio news