Ανήμερα την επέτειο της ΑΕΛ ξεκινάει ο ραδιοφωνικός της σταθμός

Την ιστορική ημερομηνία ίδρυσης της ΑΕΛ, στις 17 Μαΐου, επέλεξαν οι ιθύνοντες του νεότευκτου ραδιοφωνικού της σταθμού, ο οποίος ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στους 104.8 μεγάκυκλους του θεσσαλικού κάμπου. Οι αποφάσεις προέκυψαν κατά την πρόσφατη σύσκεψη στελεχών που περιέλαβε ως βασικό θέμα συζήτησης την οργάνωση του προγράμματος, όπως ενημερώνει το portal onlarissa.gr. Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα στεγαστεί στον 3ο όροφο του γηπέδου AEL FC ARENA. Η σύμβαση μισθώσεως του χώρου είναι 6 ετούς διάρκειας και υπογράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός αναμένεται να κάνει δυναμική είσοδο και στη διαφημιστική αγορά, καθώς θα αποστείλει ενημερωτικό δελτίο σε όλες τις επιχειρήσεις του Νομού Λάρισας, με το πρόγραμμα και τον διαφημιστικό τιμοκατάλογό του. Μάλιστα δίνεται βαρύτητα και στο καλοκαιρινό ραδιοφωνικό ακροατήριο της Λάρισας που παραθερίζει στις περιοχές του Πλαταμώνα και του Αγιόκαμπου, οπότε θα υπάρξει άνοιγμα και σε αυτές τις επιχειρήσεις. Υπό κατασκευή βρίσκεται και ο διαδικτυακός τόπος του AEΛ RADIO 104,8 με ζωντανή μετάδοση μέσω του διαδικτύου.

Το νέο πρόγραμμα θα διαθέτει ραδιοφωνικούς παραγωγούς ολόκληρο το εικοσιτετράωρο. Κατά της διάρκεια της ημέρας θα μεταδίδονται τίτλοι ειδήσεων κάθε μισή ώρα, ενώ θα υπάρχουν δύο κεντρικά δελτία ειδήσεων, στις 2 το μεσημέρι και τις 8 το βράδυ, τα οποία αναλαμβάνει η Nίκη Καραϊσκου.

Στην υποκίνηση της προσπάθειας βρίσκοντα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος και ο ιδιοκτήτης της συχνότητας (Ok radio) Αποστόλης Νταχμίρης, ο οποίος και αναλαμβάνει τη διεύθυνση το ραδιοφώνου μαζί με τους Γιάννη Καλογιάννη και Λάζαρο Παπαδούλη. Στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς συγκαταλέγονται οι Βαγγέλης Ρωμανός, Βαγγέλης Βουλάγκας, Ντίνος Εξαρχάκης, Χρήστος Γκατζούλης, Θάνος Αναστασίου, Μιχάλης Κοντός, Χρήστος Τσούμαρης και Αποστόλης Νταϊλιάνης, ενώ υπάρχει μία μοναδική εκπομπή με δυο γυναίκες παραγωγούς, την  Αθανασία Παύλου και τη Ζωή Νταφούλη.

Το πρόγραμμα των ραδιοφωνικών εκπομπών διαμρφώνεται ως εξής:

07:00-08:00: «AΕΛημέρα Λάρισα» με τον Βαγγέλη Ρωμανό

08:00-10:00: «Δεν έχουν τον Θεό τους» με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό

10:00-12:00: «Έλα να μάθεις» με τον Γιάννη Καλογιάννη

12:00-14:00: «Forza Ντίνο» με τον Ντίνο Εξαρχάκη

14:00-16:00: «Τα κορίτσια στην αρένα» με τις Αθανασία Παύλου και Ζωή Νταφούλη

16:00-18:00: «Ο Scorrer» με τον Λάζαρο Παπαδούλη

18:00-20:00: «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου

20:00-22:00: «Κοντολογίς» με τον Μιχάλη Κοντό

22:00-24:00: «Tsoumbox» με τον Χρήστο Τσούμαρη

24:00-02:00: «Ραδιογράφημα» με τον Αποστόλη Νταϊλιάνη

02:00-07:00: «Ένας αλλά λέων» με τον Αποστόλη Νταχμίρη

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news