Κατοχυρώθηκε από επιχειρηματία ο διακριτικός τίτλος Jazz FM

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου έκανε δεκτή την αίτηση του επιχειρηματία των ΜΜΕ Κωνσταντίνου Γέρου, σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού διακριτικού ονόματος του ραδιοφώνου Jazz FM. Η αίτηση στοχεύει στη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, όπως αναφέρεται. Την καταχώρηση που ολοκληρωθηκε πριν από ένα μήνα ανακάλυψε και δημοσίευσε εδώ και δυο μέρες το e-tetradio. Παραμένει άγνωστο πώς θα αξιοποιήσει ο επιχειρηματίας το συγκεκριμένο διακριτικό τίτλο. Θα αποκτήσει και πάλι η Αθήνα ένα Jazz ραδιόφωνο, μια έλλειψη που είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτη από τις συχνότητες τις Αθήνας;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα ανήκε προ εικοσαετίας σε άλλο ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, που μετέπειτα αγοράστηκε και μετεξελίχθηκε στον σημερινό Nitro Radio.

Ο Κωνταντίνος Γέρου δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των ΜΜΕ, με πιο σχετική την ιδιοκτησία του Rock FM από το 1994 ως το 2007. Η κίνηση προς το εκλεπτυσμένο Jazz προφίλ (αν τελικά εκδηλωθεί) μας ξενίζει λίγο, καθώς στο πορτφόλιό του του εντάσσονται mainstream pop και tabloid εκδόσεις, όπως το Colt, το Penthouse, το Χάι και η εφημερίδα Star, ενώ είχε επιφανή παρουσία στους «κοσμικούς κύκλους».

Αντίθετα η ανάκτηση και "επαναχρησιμοποίηση" επιτυχημένων τίτλων του παρελθόντος φαίνεται ότι έχει κάποιο παρελθόν στο προφίλ του εκδότη, καθώς είναι ο ίδιος που τον Ιούνιο του 2013, μία εβδομάδα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχε κυκλοφορήσει περιοδικό με τον τίτλο και το λογότυπο του περιοδικού της ΕΡΤ "Ραδιοτηλεόραση".

Η είδηση προέρχεται από το e-tetradio. Η φωτογραφία από το ιστολόγιο του Προκόπη Δούκα.

1994 ως το 20071994 ως το 2007

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news