Άρτα: καινούρια αρχή για τον Music 100,7 σε συνεργασία με το Best Radio

Ανανεωμένος ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Απριλίου ο Music Radio του νομού Άρτας, στη νέα συχνότητα των 100,7 μεγακύκλων αυτή τη φορά (από τους 102.1 που βρίσκονταν παλαιότερα). Το νεανικό ραδιόφωνο, όπως γράφουν οι συντελεστές του, θα εκπέμπει πλέον νόμιμα σε ολόκληρη την Ήπειρο. Επιπλέον, στα δυνατά σημεία του προγράμματος εντάσσεται η συνεργασία του με τον επίσης ανανεωμένο Best Radio της Αθήνας.

Η αναμετάδοση του Best στην περιφέρεια της Ηπείρου από τον Music 100,7 είναι η  πρώτη που αποκτά ο νεανικός αθηναϊκός ραδιοφωνικός σταθμός, μετά την "επανεκκίνησή" του πριν από λίγους μήνες. Η συνεργασία αυτή φαίνεται ότι είναι κομβική για το νέο προφίλ του ραδιοσταθμού της Άρτας, αφού το νέο λογότυπο του τελευταίου μοιάζει αρκετά με αυτό του Best, με το χαρακτηριστικό κόκκινο σπερματοζωάριο και το κυκλικό λευκό ψηφιακό μονόγραμμα σε μαύρο φόντο. Ο Music Radio κλείνει το καλοκαίρι που μας έρχεται 10 χρόνια παρουσίας στα ραδιοφωνικά ερτζιανά της Άρτας.

Με αυτήν την εξέλιξη, οι φίλοι και οι φίλες της ηλεκτρονικής, alternative και dance μουσικής σε Άρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ιωάννινα θα έχουν την ευκαιρία να την ακούν στο ραδιόφωνό τους και πάλι,

Πηγή: Join Magazine, e-tetradio

ετικέτες: 

Εγγραφή στο all greek radio news