Ολοήμερο αφιέρωμα του Pepper για τη γυναίκα αυτήν την Κυριακή

Την Κυριακή ο Pepper966 παρουσιάζει τη γυναικεία πλευρά της ζωής μέσα από τη μουσική, την τέχνη, το επιχειρείν και τη δημοσιογραφία σε ένα ολοήμερο event στο κέντρο της πόλης, με live stage και δρώμενα, που θα μεταδοθούν ζωντανά. Ο ραδιοφωνικός σταθμός αφιερώνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στην γυναίκα του χθες, του σήμερα και του αύριο.  Μεταμορφώνεται και από Μr Pepper γίνεται …Ms Pepper εκπέμπoντας άρωμα γυναίκας και διοργανώνοντας ένα μεγάλο event στο κέντρο της πόλης. 

Tn 11:00 το πρωί από την  Τεχνόπολη μπροστά από τα Athens Bikes και με την συνεργασία του mbike και του Δήμου Αθηναίων, κάνουμε βόλτα στον ποδηλατόδρομο της Αθήνας με ενδιάμεσες στάσεις σε τοποθεσίες πολιτισμού για περίπου 45 λεπτά. Από τη 13:00 μέχρι και τις 20:00 ο Pepper966 μεταδίδει ζωντανά από το  Booze που φιλοξενεί ένα ολοήμερο event γένους θηλυκού. Ομιλίες, παρουσιάσεις, φωτογραφία,  γυναίκες επιχειρηματίες,  live με djs σε μια «Ms Pepper»  γιορτή από την οποία δεν μπορεί  να λείπει βέβαια η μουσική.

Καλεσμένες στο «Ms Pepper» οι γυναικείες φωνές της πόλης σε μια σειρά από μοναδικές ακουστικές εμφανίσεις: Μαρίζα Ρίζου, Κατερίνα Ντούσκα, Αντριάννα Μπάμπαλη, Ρένα Μόρφη, Μαριέττα Φαφούτη, Δάφνη Λάζου,Angelika Dusk, Idra kayne, Εύα Κοτανίδη. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνεται έκθεση  φωτογραφίας της Μάρως Κουρή με τίτλο «Γυναίκες του Κόσμου»,  πάνελ συζήτησης με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Στέλλα Κάσδαγλη του womenontop.gr από τις 13:30-15:30. Γυναίκες από το χώρο της τέχνης, του ταξιδιού,  της μικρομεσαίας αλλά ευρηματικής επιχειρηματικότητας μιλούν για τη δημιουργία νέων brands και για το τι διαφοροποιεί το γυναικείο επιχειρείν. 

Την εμπειρία τους θα μοιραστούν μαζί μας οι:  Samantha Sotos (σχεδιάστρια ρούχων), Δήμητρα Τριανταφύλλου(δημοσιογράφος), Αναστασία Δάλμα (αρχιτέκτων/arts& crafts), Βάσια Τζανακάρη, (συγγραφέας), Εύα Κοτανίδη(ηθοποιός), Idra Kayne(τραγουδίστρια-μουσικός), Γεωργία Κοτσιοπούλου (εκδότρια), Μαρία Τσόλκα (Τraveller), Ίρις Μάλαμα (επιχειρηματίας Raw Foods), Ξένια Νεφέλη Βλάχου (σχεδιάστρια κοσμήματος), Άννα Αναστασίου (ραδιοφωνικός παραγωγός) ενώ η Κατερίνα Βρανά θα μας χαρίσει ένα δεκάλεπτο stand –up comedy. Στο χώρο θα υπάρχουν και γλυκά δια χειρός Μadame Gateaux .

Στη συνέχεια, στο ισόγειο του Booze o Pepper966 στήνει live stage. Μαρίζα Ρίζου, Κατερίνα Ντούσκα, Αντριάννα Μπάμπαλη, Ρένα Μόρφη, Μαριέττα Φαφούτη, Δάφνη Λάζου, Angelika Dusk, Idra kayne, Εύα Κοτανίδη παίζουν κιθάρα/ πιάνο,  τραγουδούν και μιλούν για την δική τους εμπειρία στον αέρα του Pepper966.  Την αυλαία του event ρίχνουν τα κορίτσια του Pepper966.  Άννα Αναστασίου, Λιάνα Μαστάθη,  Claudia Matola, Λουκία Σούπουλη σε ένα πιπεράτο party που θα σας ξεσηκώσει μέχρι αργά το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news