Από το τελευταίο Dromos Live Concert στη Νίκαια

«Moναδικές στιγμές έζησαν οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm στο πρώτο DROMOS LIVE CONCERT by Μini Pick Crackers Παπαδοπούλoυ, στο VILLAGE shopping and more…, στο πλαίσιο του 22ου καρναβαλιού Ρέντη Νίκαιας. Από τις 12 το μεσημέρι, ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, παρέα με τα αγαπημένα Mini Pick Crackers Παπαδοπούλου, εξέπεμπε live από το VILLAGE shopping and more…, με το Μάνο Μαγιάτη, να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα για τη live εμφάνιση των Boys and Noise! Τη σκυτάλη πήρε o dj Pitsi, που ξεσήκωσε με τις μουσικές του επιλογές τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το χώρο από νωρίς για τη μεγάλη συναυλία.

Λίγο μετά τις 2, ο Μike ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου DROMOS LIVE CONCERT by Mini Pick Crackers Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του, αλλά και πολύ αγαπημένες διασκευές.  Αμέσως μετά, on stage ανέβηκαν οι αγαπημένοι Boys and Noise. Οι fans του συγκροτήματος που δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν το δημοφιλές συγκρότημα, τραγουδούσαν μαζί τους όλα τους τα τραγούδια, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. Το δημοφιλές συγκρότημα τραγούδησε τις μεγαλύτερές του επιτυχίες και ενθουσίασε το κατάμεστο VILLAGE shopping and more…

Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm γιατί το επόμενο DROMOS LIVE CONCERT by Mini Pick Ckrackers Παπαδοπούλου, με το δημοφιλέστερο καλλιτέχνη της νέας γενιάς, Stan, έρχεται!»

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news