Ο Republic στέλνει ακροατές του στο HORIZON Festival

Ο Republic, το ραδιόφωνο ηλεκτρονικής μουσικής από τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει περήφανος την πρόθεσή του να στείλει τους ακροατές του στα μεγαλύτερα festival του πλανήτη. Επόμενος προορισμός είναι το Horizon Festival, ίσως το μεγαλύτερο «ski party» της Ευρώπης. Περιλαμβάνει 5 ημέρες και νύχτες, με χιόνια και χορό. Με σκι και μουσική, στο Bansko. Εκτός από το σκι, στα highlights συγκαταλέγονται 120 καταξιωμένα και ανερχόμενα ονόματα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής  (Âme, John Talabot, Nina Kraviz, Levon Vincent, Goldie, KiNK, κ.α.). Στο φεστιβάλ μεταξύ άλλων θα λάβουν χώρα 30 συναυλίες, club events και … secret parties.

Η φετινή τέταρτη «εκδοχή» του Horizon Festival, θα διεξαχθεί Σάββατο 12 – Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στο Bansko, το διάσημο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας. Συμμετέχει και το Reworks  Festival από τη Θεσσαλονίκη. Ο Republic θα στείλει δύο ακροατές με τους συνοδούς τους να «διευρύνουν τους ορίζοντές τους» στο Horizon Festival 2016!

Δύο τυχεροί ακροατές με την παρέα τους θα κερδίσουν :
– free passes για ΟΛΑ τα events του Horizon Festival
– αναχώρηση για το Bansko την Κυριακή 13 Μαρτίου και επιστροφή την Παρασκευή 18 Μαρτίου
– διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 5 νύχτες με πρωινό και ημιδιατροφή

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών και να στείλεις sms :
R1 κενό, τη λέξη HORIZON, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου κι αποστολή στο 54344 (χρέωση 1.50 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ / sms). Δεκτές συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής  6 Μαρτίου 2016. H κλήρωση και ανακοίνωση των 2 νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, στην εκπομπή της Έλενας Αγγελίδου (12:00 – 14:00).

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news