Ο Up Radio γίνεται pop ραδιόφωνο

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή του Best Radio, πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το μέχρι πρότινος dance ραδιόφωνο της Αθήνας. Ο Up Radio 88,6 μετονομάζεται σε Panta και μετατρέπεται σε ελληνικό και ξένο μουσικό ποπ ραδιόφωνο. Σύμφωνα με το e-tetradio τη διοίκηση του σταθμού αναλαμβάνει ο Ήζυ Κουτιέλ, παλιό στέλεχος του Pop FM. Το όνομα του σταθμού θυμίζει τον πρώην ραδιοσταθμό Ola FM της Θεσσαλονίκης.

Ο όμιλος Μπιλίρη φαίνεται ότι αποφάσισε ότι δεν "σηκώνει" τρίτο εναλλακτικό ραδιόφωνο, μετά τον Pepper και τον Μέντα και μάλλον ότι ο ανταγωνισμός με τον Best δεν έχει ελπίδες. Το αν η μπάντα σηκώνει άλλο ένα pop ραδιόφωνο είναι ωστόσο ένα πολύ καλό ερώτημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Up Radio πέρασε από αρκετά κύματα αναποφασιστικότητας από την πλευρά της διοίκησής του, αφού το πρόγραμμα φτιάχτηκε και αποδομήθηκε πολλές φορές μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ακούστηκε ότι ο UP RADIO θα συνεχίσει να εκπέμπει αλλά ως διαδικτυακό ραδιόφωνο (web radio). Αληθεύει???

Άλλος ένας χαζοσταθμός , λες και δεν είχαμε ήδη αρκετούς αυτού του είδους. Άλλο έναν ποπ πρόγραμμα. Μονοφωνία παντού. Απαράδεκτο.

Εγγραφή στο all greek radio news