Χρήστος Μάτης, Νικόλ Καζαντζίδου - πρωινά στο "Πρακτορείο FM"

Προχωράει το εγχείρημα του εμπλουτισμού του προγράμματος του Πρακτορείο FM 104,9 της Θεσσαλονίκης με σειρα ενημερωτικών εκπομπών με ειδησεογραφία για την πόλη και τον κόσμο, υπό την αιγίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Την Πρωινή Εκπομπή "Καθημερινά" ανέλαβαν εδώ και λίγες μέρες ο Χρήστος Μάτης και η Νικόλ Καζαντζίδου. Ο Χρήστος Μάτης μιλάει στο προφίλ του στο Facebook για τα πρώτα βήματα αλλά και τις ευθύνες της πρωινής εκπομπής: "Η πρωινή εκπομπή, για όσους δεν το ξέρουν, έχει ένα τεράστιο βάρος. Και δεν είναι το ξύπνημα. Είναι ότι τους ακροατές σου πρέπει να τους κερδίσεις. Έναν- Έναν. Γιατί πρέπει να γίνεις η πρωινή επιλογή τους"

"Γιατί μπορεί να ξεχάσεις να ακούσεις την αγαπημένη σου εκπομπή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μπορείς να ακούς κάπου ένα ωραίο τραγούδι ή μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μία ωραία φωνή και αφήνεις το ραδιόφωνο εκεί. Ενώ στην αρχή της ημέρας πάντα θυμάσαι τι σε συντροφεύει. Και αυτήν τη συντροφιά θέλουμε να την κερδίσουμε, επειδή νομίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε σοβαροί, χρήσιμοι, αξιοπρεπείς και με χιούμορ."

"Είναι το στοίχημά μας. Θα το κερδίσουμε, αν είμαστε σοβαροί, χρήσιμοι, αξιοπρεπείς και με χιούμορ. Όχι αν πιστεύουμε ότι είμαστε. Καμία σημασία δεν έχει τι νομίζεις για το εαυτό σου, αν η αγορά κρίνει αλλιώς… Σας περιμένουμε κάθε πρωί στις 6 στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 να ξεκινήσουμε μαζί τη μέρα, να σας πούμε τι μάθαμε ότι έγινε την προηγούμενη και τι ξέρουμε ότι θα γίνει την σήμερον… Με τη μουσική, τις συνεντεύξεις και τα σχόλια μας, τις παρατηρήσεις, την κριτική σας online και τηλεφωνικά και στο facebook και στο twitter …"

"ΥΓ: Καμία συνέντευξη στην εκπομπή μας δεν διαρκεί πάνω από τρία λεπτά!
ΥΥΓ: Αυτό το σημείωμα απαντά συνολικά στα σχόλια και στις ερωτήσεις των φίλων
ΥΥΓ:Τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας ανήκουν στη Σμαρώ Αβραμίδου"

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news