Κοπή πίτας ραδιοερασιτεχνικών συλλόγων σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης σας καλεί στην κοπή της πίτας στις 24 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην ταβέρνα Πετούσης στην Αμμουδαρα. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά. Τιμή ανά άτομο 15 ευρώ με πλήρες μενού και παιδικό μενού 6 ευρώ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να έρθουν να ενημερώσουν μέχρι της 18 Ιανουαρίου 2016 τους κατά τόπου εκπροσώπους της Ένωσης για την έγκαιρη ενημέρωση του καταστήματος.

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας θά κόψει την βασιλόπιτά της στα γραφεία του Συλλόγου την Τρίτη 26/01/2016 και ώρα 19:00. Καλούμε όλα τα μέλη (παλαιά και νέα) να παρευρεθούν.

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίεας θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στον χώρο του συλλόγου, Ν. Χράνη Πιερίας, 60100 Κατερίνη.

Οι ραδιοερασιτέχνες του Νομού Πέλλας θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιο χορό κοπής της Βασιλόπιτας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στη μουσική ταβέρνα "Λίθινο" στον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών.

Το Δ.Σ της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη και τους φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό που θα διεξαχθεί παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 13/02/2016 στης ΝΟΤΕΣ στπ Δρέπανο Κοζάνης, με δημοτικό ποντιακό και κρητικό πρόγραμμα. Τηλ. κρατησεων: 6975863200

Την πίτα τους έχουν κόψει ήδη ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κέρκυρας και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κεντρικού Αιγαίου, που πραγματοποίησαν και εκλογές.

Εγγραφή στο all greek radio news