Ολανδία: τα μεσαία θα διατεθούν για ραδιοφωνία χαμηλής ισχύος

Μετά την απενεργοποίηση μια σειράς πομπών υψηλής ισχύο το 2015, στο τέλος του Δεκεμβρίου, η ολλανδική κυβέρνηση δρομολόγησε δημόσια διαβούλευση σχετικά με «άνοιγμα» του της ζώνης των μεσαίων για το ραδιοφωνικές και μη ραδιοφωνικές εφαρμογές «χαμηλής ισχύος» και με περιορισμένο έλεγχο από πλευράς της κυβέρνησης .

Όταν αναφερόμαστε σε «χαμηλής ισχύος», αυτό σημαίνει ότι μια ισχύ εύρους 1 με 5 watt (κάλυψη τοποθεσίας) και 50 έως 100 watts (δημοτική κάλυψη). Η ιδέα είναι ότι οι ίδιες συχνότητες θα πρέπει να επαναχρησιμοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα. Θα δοθούν κατά σειρά των αιτήσεων που θα κατατεθούν. Προθεσμία για την υποβολή παρατηρήσεων είναι η 14η Φεβρουαρίου, 2016.

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Καλη σας μέρα.Θα μπορουσατε να μας δώσετε την ιστοσελιδα οπου αναφερετε η δημοσια διαβούλευση στο παραπάνω άρθρο σας.

Θα ηθελα την επίσημη ιστοσελιδα της ολανδικής κυβέρνησης.

Ευχαριστώ.

Σιγά μην Δώσουν Συχνότητες στην Ολλανδία και για τους.... Ερασιτέχνες!!!!!  Στους Επαγγελματίες θα τις δώσουν για την απρόσκοπτη κάλυψη τους σε ορισμένες Περιοχές  και Πολεις. Καλυτερα να μην Γίνει Ποτέ αυτό εδώ στην Ελλάδα γιατί μετά θα Εκτοπίσουν / Eξαφανίσουν όλους τους Ερασιτέχνες των Μεσαίων........όπως κάνανε και στα FM, οι τάχα "Δημοκράτες" της Ελλάδας, και της Ε.Ε. για να τα κονομανε...!!! Αλητεία παντού!!! και παντα όλα για την Κονόμα!!!!

Ευρώπη μόνο της Κονόμας και Προσφορά στον Ανθρωπο - Πολίτη = Μηδέν!!! Μηδεν προσφορα ψυχαγωγίας και ραδιοπολιτισμού  στους Πολίτες-Ακροατές μόνο κονόμα και χαλιναγώγηση του ακροατηρίου για ποικίλα συμφέροντα!!!! Υποσχέθηκαν τοτε οτι θα εδιναν  Ερασιτεχνικές Άδειες απο  107 - 108ΜΗz, και τελικά δεν εδωσαν τιποτα, κατελαβαν τις συχνότητες και κυνήγησαν εκτόπισαν τους ερασιτέχνες οι "ημιεπαγγελματιες" της κονομας με την αμέριστη Υποστηριξη του Κράτους. Τα ίδια θα κάνουν εδώ και στα Μεσαία!!!!! ....για αυτό φίλοι ερασιτέχνες .....το νού σας!!!

Σιγά μην Δώσουν Συχνότητες στην Ολλανδία στους.... Ερασιτέχνες!!!!! ..

Στους Επαγγελματίες θα τις δώσουν για την απρόσκοπτη κάλυψη τους σε ορισμένες Περιοχές και Πολεις.

Και ο λόγος είναι να καλύψουν το "κενό" λήψης που ύπάρχει ή που θα υπαρξει απο την Εκπομπή Ψηφιακού σήματος DAB.!!

Καλυτερα να μην Γίνει Ποτέ αυτό εδώ στην Ελλάδα γιατί μετά θα Εκτοπίσουν / Eξαφανίσουν όλους τους Ερασιτέχνες των Μεσαίων

........όπως κάνανε και στα FM, οι τάχα "Δημοκράτες" της Ελλάδας, και της Ε.Ε. για να τα κονομανε...!!!

Μονοπολεια και Αλητεία παντού!!! και παντα όλα για την Κονόμα!!!!

Το "τάχα" Ελευθερο Ραδιοφωνο των Πολιτών που υποσχοταν τότε, και "τάχα" θα δινανε και αδειες στους Ερασιτεχνες!! 

Ευρώπη μόνο της Κονόμας και Προσφορά στον Ανθρωπο - Πολίτη = Μηδέν!!! Μηδεν προσφορα ψυχαγωγίας και ραδιοπολιτισμού στους Πολίτες-Ακροατές μόνο κονόμα και χαλιναγώγηση του ακροατηρίου για ποικίλα πολιτικα και οικονομικα συμφέροντα!!!!

Κατελαβαν τις συχνότητες και κυνήγησαν εκτόπισαν τους Ερασιτέχνες (ώς Πειρατές και Παράνομους) οι "ημιεπαγγελματιες" της κονομας και των συμφερόντων με την αμέριστη Υποστηριξη του Κράτους.

Τα ίδια θα κάνουν και στα Μεσαία!!!!!

....για αυτό φίλοι Πολίτες, και Φιλοι Ερασιτέχνες .....το νού σας!!!

Εγγραφή στο all greek radio news