Πώς επέστρεψε στο ραδιόφωνο ο άστεγος με τη χρυσή φωνή

O Ted Williams είναι ο άστεγος που έκανε αίσθηση στο διαδίκτυο όταν έγινε viral ένα βίντεο, στο οποίο επιδείκνυε την τέλεια ραδιοφωνική του φωνή ζητιανεύοντας στο Οχάιο. Επέστρεψε πίσω στη δουλειά του αυτήν την εβδομάδα, στον ίδιο χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό gospell, στον οποίο είχε ξεκινήσει τη ραδιοφωνική του καριέρα τη δεκαετία του '80. Ο Ουίλιαμς, 58 χρονών, έγινε διάσημος όταν η Columbus Dispatch δημοσίευσε πριν από πέντε χρόνια ένα βίντεο όπου ο ζητιάνος με τη γλυκιά ομιλία διαφήμιζε την “σταλμένη από το Θεό φωνή του” στην άκρη του δρόμου, προσπαθώντας να συλλέξει μερικά δολάρια από τους περαστικούς οδηγούς.

Ο Ουίλιαμς είχε αναπτύξει μια φωνή με τέλεια χροιά, τυπική για έναν εμπορικό ραδιοφωνικό παραγωγό, μέσα από την καριέρα του στο ραδιόφωνο. Μια καριέρα που διακόπηκε όταν ο εθισμός στις τοξικές ουσίες και το αλκοόλ τον πέταξε από το στούντιο στην άκρη του δρόμου.

Το βίντεο έκανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό διάσημο σε μια νύχτα, δυο χρόνια μετά την αποτοξίνωσή του, κερδίζοντάς του προσφορές για εργασία σε ολόκληρη τη χώρα, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και μια συμφωνία ύψους 395.000 δολαρίων για ένα βιβλίο που λέγεται “Η Χρυσή φωνή, πώς η πίστη, η σκληρή δουλειά και ταπεινότητα με έφεραν από τους δρόμους στη σωτηρία”.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news