Οι Imam Baildi στο live stage του En Lefko

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 19:30 η Κατερίνα Καφεντζή υποδέχεται τους Imam Baildi, στα πλαίσια της σειράσ 5|25 Live Sessions που περιλαμβάνει 5 λεπτά συνέντευξης και 25 λεπτά μουσικής. Οι Imam Baildi είναι η γνωστή και αγαπημένει μπάντα που πραγματοποιεί διασκευές σε ελληνικά κομμάτια από τις δεκαετίες του '40-'60, δίνοντας ήχο σύγχρονης παραγωγής στις τότε επιτυχίες. Οι διασκευές περιλαμβάνουν ακούσματα από την ελληνική παράδοση, το hip hop, την cumbia, το μπουζούκι την electro swing. Από το μικρόφωνο πάνω στο stage προστίθενται τα νοσταλγικά γυναικεία φωνητικά κι ένας MC που ξεσηκώνει το κοινό. Το live θα δοθεί με αποκλειστικότητα για τους ακροατές του En Lefko 87.7 απευθείας από το stage του.

Οι ακροατές και οι ακροάτριες μπορούν να δουν το  το 5|25 Live Session από κοντά και να μπουν στην κλήρωση για μία συλλεκτική κιθάρα Jack Daniel's. Η συμμετοχή απαιτεί την αποστολή μηνύματος με το κείμενο FIVE (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 19599 και μπείτε αυτόματα στο guest list για να παρακολουθήσετε το live από κοντά. (Χρέωση 0,31€ με Φ.Π.Α.). Το Live Stage En Lefko βρίσκεται στη Φραγκοκκλησιάς 8 στο Μαρούσι.

Όλα τα επεισόδια των 5|25 Live Sessions σε HD ποιότητα εικόνας και ήχου είναι διαθέσιμα στην ενότητα 5|25 Live Sessions του enlefko.fm.

 

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news