Ξανά στον αέρα από Δεκέμβρη ο δημοφιλής Best Radio!

Μετά από τρία χρόνια εκτός αέρα ξεκινάει και πάλι ο Best 92,6. Το δημοφιλές νεανικό μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσει ζωντανό πρόγραμμα από το Δεκέμβριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-tetradio, ο ραδιοφωνικός σταθμός θα λειτουργεί υπό το συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων. Παράλληλα, την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου αναλαμβάνει ο όμιλος των Αττικών Εκδόσεων, που λειτουργεί επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Λάμψη FM, Rock FM, Athens DeeJay.

Επικεφαλής στη λειτουργία του προγράμματος θα είναι η Λίνα Βασιλοπούλου, ο Γιώργος Καρκάνης και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ενώ προγραμματίζεται μεγάλο εναρκτήριο πάρτι τον Ιανουάριο. Οι πιστοί ακροατές του δηλώνουν ήδη τον ενθουσιασμό τους στην καινούρια σελίδα του Best στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Best Radio υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα ηλεκτρονικής μουσικής, με φανατικό ακροατήριο. Έκλεισε άδοξα το 2013 μαζί με το αδελφό ραδιόφωνο VFM 88.3, μετά τη χρεωκοπία του συγκροτήματoς Λυμπέρη που τα διαχειρίζονταν. Έκτοτε παρέμεινε δυο χρόνια εκτός αέρα, για να επιστρέψει τον Ιούνιο, οπότε οι εργαζόμενοί του έκαναν χρήση της ευνοϊκής νομοθεσίας που επιτρέπει τη μεταβίβαση των χρεωκοπημένων ραδιοφωνικών σταθμών στους εργαζόμενούς τους.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ουάου! "Αυτοδιαχείριση" με διαφημιστική εκμετάλλευση από τον όμιλο του Βαρδινογιάννη! Αυτό θα πει αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο! Χαρές που θα έχουν και οι χιπστερ-νεοφιλελέ! 

Όντως. 7 Δεκεμβρίου μας έλεγαν ότι θα έκαναν την "μεγάλη επιστροφή" τους στον αέρα. Δεν μας είπαν όμως ποιου έτους. Ο ε-τετράδιος και άλλες φορές είχε προαναγγείλει την "επιστροφή" του επίσημου αγαπημένου του σταθμού, χωρίς ωστόσο να γίνεται ποτέ. Μαζί με την πραγματικά ηλίθια συμφωνία που έκαναν με τον Βαρδινογιάννη, έχουν γελοιοποιηθεί τελείως.

Εγγραφή στο all greek radio news