Κόπηκε ο Μητσικώστας πριν ακόμα βγει στον αέρα

Εντύπωση προκαλή η πρώιμση διακοπή συενργασίας του ταλαντούχου μίμου Γιώργου Μητσικώστα με το ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού την περασμένη Τρίτη, λίγο αφού παρέλαβε την ηχογραφημένη πεντάλεπτη εκπομπή της "Ώρας του Πρωθυπουργού", στην οποία το στόχαστρο της σάτυρας είχα στραφεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ευλόγως οι πρώτες υποθέσεις στράφηκαν στο περιεχόμενο της εκπομπής, το οποίο ενδεχομένως να ενόχλησε τηε διοίκηση (άλλωστε υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης Ψυχάρης στηρίζει την υποψηφιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ). Ωστόσο η διοίκηση διέψευσε το σενάριο της λογοκρισίας και αντ' αυτού μετέδωσε τελικά την κομμένη εκπομπή.

Επίσημη αιτιολόγηση δεν δόθηκε ποτέ, ωστόσο κυκλοφόρησε η δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη ηχογράφηση είχε πολύ χαμηλό ήχο και δεν μπορούσε να μεταδοθεί και πως αναζητήθηκε ο Γ. Μητσικώστας για να τη διορθώσει, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news