Σε καταγγελία ιδιώτη οφείλεται το κλείσιμο της ERT Open

Σε καταγγελία ιδιώτη οφείλεται η επέμβαση της ΕΕΤΤ κατά της ERT Open, σύμφωνα με άρθρο της Αγγέλας Νταρζάνου στην Αυγή. Σύμφωνα με το άρθρο, τη μήνυση κατέθεσε ο μηχανικός Στ. Μπαϊρακτάρης, ο οποίος βοηθούσε παλιότερα ως αλληλέγγυος, ωστόσο στη συνέχεια διαφώνησε και αποχώρησε ζητώντας πίσω τα μηχανήματά του.

Ωστόσο πολλοί εκφράζουν επιφύλαξη για το γεγονός ότι το εγχείρημα έτυχε ανοχής κατά την πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κατεστάλη μερικές μέρες μετά τις εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραδιόφωνο της ERT Open ασκούσε σκληρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στη διοίκηση της ΕΡΤ για τα λάθη που έγιναν κατά την επανέναρξη της εταιρίας, αλλά και για την μη επίσημη αναγνώριση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Το άρθρο της Αυγής:

«H ertOpen κράτησε ψηλά τη σημαία του αγώνα για ανοικτή ΕΡΤ, απέναντι στο "μαύρο" σχεδόν από την πρώτη μέρα που μπήκαν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ, τον Νοέμβριο του 2013: με τη συμβολή των αγωνιζόμενων εργαζόμενων στην Αθήνα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της ertOpen, το πρόγραμμα του οποίου αναμετέδιδαν όλα τα τοπικά ραδιόφωνα της Ε.ΡΑ. και στη Θεσσαλονίκη με την εκπομπή της ΕΡΤ-3.

Όταν λίγο μετά την έναρξη των ραδιοφωνικών εκπομπών στα τέλη του 2013, διαμαρτυρήθηκε ο Galaxy ότι παρενοχλούνταν από την εκπομπή της ertOpen, που εξέπεμπε, τότε, στους 91,8 FM, οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι από κοινού με την ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισαν να μεταφέρουν το πρόγραμμά τους σε άλλη συχνότητα, στην 106,7 FM. Ήταν μια "ελεύθερη" συχνότητα η οποία είχε παραχωρηθεί στην ΕΡΤ από τη Βουλή (στην οποία Βουλή είχε παραχωρηθεί με νόμο). Από τη συχνότητα αυτή εξέπεμπε το πρόγραμμα του Ράδιο Φιλία η παλιά ΕΡΤ, το οποίο πρόγραμμα καταργήθηκε τόσο από τη Δ.Τ. όσο και στη συνέχεια από τη ΝΕΡΙΤ.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της ertOpen εξέπεμπε πλέον από τους 106,7 από την άνοιξη του 2014 με πομπούς εγκατεστημένους στα Τουρκοβούνια, ενώ το στούντιο βρισκόταν σε εγκαταστάσεις της ertOpen επί της οδού Μεσογείων, απέναντι από την ΕΡΤ. Τα μηχανήματα, τόσο στο σημείο εκπομπής (κεραιοσυστήματα, χώρος κλπ), όσο και στο στούντιο παραγωγής, είχαν παραχωρηθεί από τον μηχανικό Στ.Μπαϊρακτάρη, ο οποίος βοηθούσε ως αλληλέγγυος με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή του ραδιοφώνου. Ο Στ. Μπαϊρακτάρης προέρχεται από την ομάδα του αείμνηστου Ρούσσου Κούνδουρου ο οποίος είχε ιδρύσει το 1986 τον πρώτο μη κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, το ιστορικό "Κανάλι 15".

Ωστόσο, η συνεργασία του κ. Μπαϊρακτάρη με την ertOpen δεν εξελίχθηκε ομαλά: ήδη από τα τέλη του 2014 ο Στ. Μπαϊρακτάρης αποχωρεί από το εγχείρημα, ζητάει πίσω τα μηχανήματα που έχει παραχωρήσει και καταθέτει σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, στις 11 Ιουνίου 2015 ανοίγει και πάλι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην εργασία τους. Ο κ. Μπαϊρακτάρης επανέρχεται με νέα καταγγελία στην αστυνομία. Βάσει της καταγγελίας αυτής επενέβη το αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο των ραδιοσυχνοτήτων, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η οποία διαπιστώνει παράνομη εκπομπή από τα Τουρκοβούνια, όπου δεν προβλέπεται κάν νόμιμο κέντρο εκπομπής.

Η ΕΕΤΤ με έγγραφό της ενημερώνει την ΕΡΤ σχετικά και ζητά να μάθει ποιος εκπέμπει από παράνομο σημείο εκπομπής. Στο υπόμνημά της προς την ΕΕΤΤ η ΕΡΤ αναγνωρίζει ότι η συχνότητα 106,7 είναι δική της συχνότητα, η οποία όμως δεν αξιοποιείται από την ίδια και δηλώνει άγνοια από ποιον χρησιμοποιείται.

Μετά από την απάντηση της ΕΡΤ, η ΕΕΤΤ απευθύνθηκε στον εισαγγελέα και η συνέχεια είναι γνωστή: διέταξε την κατάσχεση των μηχανημάτων και οδήγησε τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη και τον Ταμία Δημήτρη Κούνη στο αυτόφωρο. Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.»

ετικέτες: 

Σχόλια

Δηλαδή και ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν "παράνομος" πριν τα τσουγκρίσει μαζί τους. Μάλλον ξέχασε ότι την ρουφανιά πολύ την αγάπησαν, αλλά τον ρουφνιάνο ουδείς!

Ακομα και για εναν που παρακολουθει με προσοχη και απο καιρο το συγκεκριμενο θεμα, ειναι δυσκολο να καταλαβεις απο μακρια τι ακριβως παιζεται. Αλλες φορες μενεις πεπεισμενος οτι ο εμπλεκομενος τεχνικος ειναι υπερανω καθε οφελιμισμου και πορωμενος απλα με τις αλτρουιστικες αριστερες ιδεες του και δρα αμιγως με βαση αυτες, και αλλες φορες οτι μπορει να φαιρεται και υποκριτικα..δηλαδη άλλα να δηλωνει (και ως κινητρο και ως γεγονοτα) και αλλιως να εχουν τα πραγματα στην πραξη.. Εστω και μερικως.  Μακαρι να μαθουμε καποια μερα την αληθεια και πιστευω οτι εχει αξια

Η ΕΡΤ Open εκπέμπει κανονικά στους 106.7 μάλλον από Πάρνηθα. Μου φαίνεται με την ίδια χαμηλή ισχύ που είχε το ραδιόφωνο Φιλία πριν κλείσει. Αυτό εξηγείται από την υπερβολική "ευαισθησία" που υπάρχει στην Ελλάδα για τις "υψηλές συχνότητες" FM και τους υποτιθέμενους κινδύνους που ενδεχομένως προκαλούν αυτές οι εκπομπές στο φάσμα συχνοτήτων της αεροναυτιλίας, που είναι δίπλα στο πάνω μέρος της μπάντας των FM. Και ενώ σε άλλες χώρες εκπέμπουν σταθμοί κανονικά από άκρη σε άκρη της μπάντας και με πλήρη ισχύ, στην Ελλάδα νομίζουμε ότι θα πέσουν τα αεροπλάνα αν παίζεις με περισσότερο από ελάχιστη ισχύ πάνω από τους 102-103-104 στα FM. Αυτό φαίνεται και από τους πίνακες συχνοτήτων της ΕΡΤ όπου οι εκπομπές στους 106.7 και 107 (Κόσμος από Υμηττό) δείχνουν κατά πολύ μικρότερη ισχύ από τις υπόλοιπες εκπομπές σε "χαμηλότερες" συχνότητες. Αυτή είναι η ηλιθιότητα που κυριαρχεί στην Ελλάδα και αν η ίδια η ΕΡΤ δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι μπορεί να κάνει εκπομπές με πλήρη ισχύ στις υψηλές συχνότητες και με τα κατάλληλα φίλτρα για αποφυγή παρεμβολών, αρμονικών κλπ. τότε τι άλλο να πούμε; Και να σκεφτείτε ότι πληρώνουμε αυτούς τους "τεχνικούς" με δημόσιο χρήμα του κάθε πολίτη.

Πρέπει να επέμβει η ΕΕΤΤ να τους μαζέψει αν εκπέμπουν από άλλο σημείο. Όποιος θέλει να κάνει το κέφι του μπορεί να παίζει στο internet και να πληρώνει ό,τι του αντιστοιχεί πνευματικά δικαιώματα κτλ

Άντε γεια...!!!

Συμφωνώ. Ας αρχίσει λοιπόν με τα παράνομα κανάλια και τα παράνομα ραδιόφωνα... Σκαϊ, Real FM, Easy, Βήμα FM, Mega, ANT1 κλπ. Να τους κλείσει αυτούς, εφόσον δεν έχουν άδεια, και μετά εφόσον το κάνει αυτό να ασχοληθεί με τους ταρατσάτους...

Το ιδιο πραγμα ειναι; Oi SKAI, Real, Easy, ΒΗΜΑ, Mega, ANT1 κλπ αποσχολουν του κοσμου τα ατομα, τα οποια περα απο το αν εχουν την απολυτη νομιμοτητα οι σταθμοι αυτοι (δεν διαφωνω), ζουνε εντιμα μεσω αυτων και με πολυ μοχθο χιλιαδες ατομα εδω και δεκαετιες. Οι ταρατσατοι τι ειναι.. ατομα που κανουν το χομπυ τους, ή πορωμενοι τυποι που διατυμπανιζουν πολιτικες ιδεολογιες και φουμαρα

Oi SKAI, Real, Easy, ΒΗΜΑ, Mega, ANT1 έχουν μολύνει την κοινή γνώμη με τα ψέμματα τους, την προπαγάνδα τους και την τρομοκράτηση που σπέρνουν προς το κοινό. Το προσωπικό τους (και οι αποδοχές τους) έχουν μειωθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, και οι μητρικές εταιρίες τους χρωστούν δεκάδες εκατομμύρια στο Δημόσιο, σε ασφαλιστικά ταμεία, κλπ. Ανέφερες "πολιτικές ιδεολογίες"...ακόμα και χίλιους "ταρατσάτους" να βάλεις μαζί, δεν θα έχουν ούτε το 1% της επιρροής (μόλυνσης) που έχει έστω και ένα από τα "μεγάλα" λαμογίστικα κανάλια. Οπότε οι "παρατηρήσεις" σου και η προπαγάνδα σου αλλού. Ελπίζω το σπίτι σου να σκεπαστεί με RF από κάποιο "παράνομο" πομπό της ΕΡΤ Open ή κάποιου "ταρατσάτου."

Ποιό είναι το πρόβλημα εάν απο την 104 και άνω εκπέμουν σταθμοί με μικρότερη ισχύ? Πρόληψη ονομάζεται αυτό και δεν είναι καθόλου ηλιθιότητα. Για ασφάλεια είναι. Απο το να είναι κενή η μπάντα ας εκμπέμπουν σταθμοί με μικρότερη ισχύ απο την Πάρνηθα (που ούτως ή άλλως η θέση της είναι τέτοια που δεν αντιμετωπίζει πρόβληαμ με σκίες) και όχι απο τον Υμηττό που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο ή έστω με πάρα πολύ μικρή ισχύ όπως η 107 της ΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ (περίπου 1 κιλοβάτ) απο τον Υμηττό ή οι σταθμοί -εκ παραδρομής - απο την Αργολίδα/Αργοσαρωνικού που εδρεύουν εντός ν. Αττικής (Πόρος, Τροιζηνία, Γαλατάς.) Επίσης ας δωθούν συχνότητες σε ερασιτέχνες και ας γίνει ένας νέος διαγωνισμός αδειών εκτός απο νόμιμους και για ερασιτέχνες. Ερώτηση.. Η ΕΡΤ OPEN με ποιό δικαίωμα εκπέμπει απο κρατικό πομπό ή η ήδη ''νόμιμοι'' δεν πληρώνουν παράβολα προσωρινής εκπομπής? 

Ειμαι τεχνικος  τηλεπικοινωνιων και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ουδεν θεμα ασφαλειας πτησεων τιθεται απο καλορυθμισμενα σηματα, στην μπαντα των FM μετα τους 104 MHz.  Ο φιλος που εγραψε για τους σταθμους στο εξωτερικο που ειναι κοντα σε αεροδρομια και ταυτοχρονα εντος μπαντας προς ταυς 108 ΜΗz, εχει απολυτο δικιο (με την μονη διαφορα να τον παρακαλεσω να μην υψωνει τους τονους γενικα..ολοι εδω μια παρεα ειμαστε..δεν ειναι o σκοπος να ειρωνευτουμε..) Στην Αμερικη συγκεκριμενα (η FAA, η κυβερνητικη ρυθμιστικη αρχη για τις πτησεις), σε οτι εχει να κανει με τα αεροδρομια, πιο πολυ δινουν σημασια στο να ειναι φωτεινα σηματαδοτημενοι οι υψηλοι ιστοι κεραισυστηματων το βραδυ ωστε να μην πεσει πανω τους κανενα αεροπλανο.. παρα οι εκπομπες σηματων απο αυτους..

Tωρα αν με ρωτησεις για πιο λογο στην Ελλαδα εχει επικρατησει αυτος ο ισχυρισμος για 104-108 ΜΗz και τα αεροδρομια, το μόνο που μπορω να σας πω ειναι οτι δεν εχει να κανει με τους τεχνικους της ΕΕΤΤ, οτι δηλαδη ειναι ασχετοι, ανεγκεφαλοι και τα πιστευουν αυτα. Καμια σχεση. Επειδη στο παρελθον εχω συνομιλησει μαζι τους για το θεμα παμπολλες φορες, σας λεω οτι και εκεινοι σηκωνουν τα χερια ψηλα.   Αρα.. ή ειναι 'πολιτικο' το θεμα (συμφεροντα, εξουσια),  ή δεν εχουν εμπιστοσυνη (καποιοι..ποιοι; δεν ξερω), οτι τα συστηματα εκπομπης των σταθμων τηρουν τις τεχνικες προδιαγραφες..    Απαξ παντως και τηρουν τις προδιαγραφες, δεν υπαρχει το παραμικρο θεμα. 

Τεχνικέ, στους 104 και άνω ήδη εκπέμπουν με θηρία απο τον Υμηττό κάποιοι, νόμιμοι και μη. Οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε. Το ζήτημα είναι με ποιό δικαίωμα εκπέμπει απο συχνότητα και πομπό της ΕΡΤ ένας αναρχοσυνδικαλιστής σταθμός; Ποιός πληρώνει αυτό το ρεύμα στην Πάρνηθα; 

Καθόμαστε και συζητάμε το γεγονός ότι η ΕΡΤ, για κάποιο λόγο, εκπέμπει με 1-2 kw στις "υψηλές" συχνότητες και με 20 κιλά από τις "χαμηλές." Επίσης συζητάμε το γεγονός ότι αυτές οι συχνότηες έμειναν άδειες μετά την σφαγή του Ρέππα και του Βερελή το 2001, δήθεν επειδή οι εκπομπές πάνω από τους 103 θα έριχναν στα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Μίζενς. Αν θυμόσαστε το περίφημο χάρτη συχνοτήτων του Κλαψάλη, δεν προέβλεπε εκπομπές πάνω από τους 103 στην Αθήνα για ιδιωτικούς σταθμούς (εκτός από δύο άδειες από την Πάρνηθα στους 105-105,3) ενώ την μπάντα της Θεσσαλονίκης την είχε αποκλεισμένη μετά τους...101. Και υπάρχουν κάποιοι, σαν τον "κύριο" Πάρανταις πιο πριν, που όχι μόνο πιστεύουν αυτά τα παραμυθάκια αλλά σε βρίζουν από πάνω! 

Etsi eixan mathei oi ergatopateres toy typoy kalfagianni fotopoyloy klp klp. To dimosio na einai tsifliki toys kai i apodeiksi einai to ertopen stoys 106,7. Me to etsi thelo na bgainei aera kai malista me mixanimata toy dimosioy poy exoyme plirosei oloi mas.....

Κανενα λογος υπαρξης. Και δεν ειναι απ'την 'ΕΡΤ'.. ειναι οτι καποιοι αλλο πλησιον της ΕΡΤ εκμεταλλευτηκαν την ευκολη πλεον δυνανοτητα να κανουν συνδικαλιστικη κ εξωκοινοβουλευτικη αριστερη (οχι ΣΥΡΙΖΑ) προπαγανδα απ τις παρατημενες πλεον εγκαταστασεις (με εξοπλισμο φυσικα άλλου, και με ρευμα δημοσιου..)

Υπάρχει λόγος ύπαρξης από τη στιγμή που η "νέα" ΕΡΤ έχει μετατραπεί πολύ γρήγορα σε τμήμα δημοσίων σχέσεων της "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και από τη στιγμή που κόπηκαν εκπομπές που "ενοχλούσαν" για να μας δείχνει η "νέα" ΕΡΤ τον Τσίπρα και εκπομπές για την Ευρώπη όλη μέρα και όλη νύχτα. Αν δεν σας αρέσει η αλήθεια πρόβλημα σας, αλλά όχι και πρόβλημα μας.

Και μην ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί προεκλογικά άδειες σε μη κερδοσκοπικούς φορείς. Αν υπήρχαν τέτοιες άδειες η ΕΡΤ Οπεν θα είχε πάρει μια τέτοια συχνότητα. Αλλά ο Τσίπρας μάλλον ξέχασε τις υποσχέσεις του

[quote=ανώνυμος]

Υπάρχει λόγος ύπαρξης από τη στιγμή που η "νέα" ΕΡΤ έχει μετατραπεί πολύ γρήγορα σε τμήμα δημοσίων σχέσεων της "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και από τη στιγμή που κόπηκαν εκπομπές που "ενοχλούσαν" για να μας δείχνει η "νέα" ΕΡΤ τον Τσίπρα και εκπομπές για την Ευρώπη όλη μέρα και όλη νύχτα. Αν δεν σας αρέσει η αλήθεια πρόβλημα σας, αλλά όχι και πρόβλημα μας.

[/quote]

Η ΕΡΤ πάντα έτσι ήταν, δεν έγινε τώρα. Τα περί κυβερνητικού ελέγχου ακούγονται ως φθηνά επιχειρήματα. Πάλι καλά που δεν το ονομάσατε BBC Athens

[quote=ανώνυμος]

Και μην ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί προεκλογικά άδειες σε μη κερδοσκοπικούς φορείς. Αν υπήρχαν τέτοιες άδειες η ΕΡΤ Οπεν θα είχε πάρει μια τέτοια συχνότητα. Αλλά ο Τσίπρας μάλλον ξέχασε τις υποσχέσεις του

[/quote]

O Τσιπρας ειχε υποσχεθει προεκλογικα αδειες σε μη κεδοσκοπικους φορεις, κατι που ακομα δεν εχει γινει. Αν και εφοσον γινει - και μακαρι να γινει - η ΕΡΤ ΟPEN δεν θα παρει μια τετοια συχνοτητα. Η ΕΡΤ Οpen δημιουργηθηκε με αποκλειστικο σκοπο να ειναι μια προσωρινη μαχητικη κατασταση πριν την επαναλειτουργια της ΕΡΤ.  *Μία* ειναι η ΕΡΤ φιλαρακο.. Η πρωην ΕΡΤ-ΟPEN ξαναεγινε τωρα ΕΡΤ και η ΕΡΤ OPEN εξ ορισμου, παυει να υφισταται.  Και φυσικα χωρις να σημαινει οτι η ΕΡΤ ειναι τωρα τελεια ή αδεσμευτη ή ακριβως οπως ολοι την ονειρευομαστε (σαν κατι μη κρατικο αλλα δημοσιο, ποιοτικο και ανεξαρτητο). 

[quote=ανώνυμος]

[quote=ανώνυμος]

Υπάρχει λόγος ύπαρξης από τη στιγμή που η "νέα" ΕΡΤ έχει μετατραπεί πολύ γρήγορα σε τμήμα δημοσίων σχέσεων της "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και από τη στιγμή που κόπηκαν εκπομπές που "ενοχλούσαν" για να μας δείχνει η "νέα" ΕΡΤ τον Τσίπρα και εκπομπές για την Ευρώπη όλη μέρα και όλη νύχτα. Αν δεν σας αρέσει η αλήθεια πρόβλημα σας, αλλά όχι και πρόβλημα μας.

[/quote]

Η ΕΡΤ πάντα έτσι ήταν, δεν έγινε τώρα. Τα περί κυβερνητικού ελέγχου ακούγονται ως φθηνά επιχειρήματα. Πάλι καλά που δεν το ονομάσατε BBC Athens

[/quote]

Ακριβως ετσι εχει το θεμα (η ΕΡΤ καλως ή κακως παντα ετσι ηταν). Αλλα περα απ'αυτο, θελoυμε να μαθουμε ποια ειναι η αληθεια; Καθολο το διαστημα που η ΕΡΤ ηταν κλειστη και λειτουργουσε το μορφωμα της ΝΕΡΙΤ, περα απο τους πρωην υπαλληλους της ΕΡΤ που ξεκινησαν την ΕΡΤ-OPEN ενταχθηκαν σ'αυτη και αρκετα εκτος-της-ΕΡΤ  'αλληλεγγυα' ατομα τα οποια κατα βαθος ευχονταν να μην ξανανοιξει ποτέ η ΕΡΤ, γιατι με το καλυμμα της ΕΡΤ OPEN μπορουσαν να εκφραζουν και να καλλιεργουν τις δικες τους κοινωνικες και πολιτικες ιδεες. Οταν η ΕΡΤ ξαναανοιξε, τους κακοφανηκε που θα επρεπε να αποχωρησουν.. Κρατησαν την τεως-ΕΡΤ-OPEN οσο μπορουσαν και μεσω αυτης προωθουσαν τις δικες τους αποψεις, ενιοτε καθαρα πολιτικες θεσεις και κυριως υπερ της εκτος-Συριζα Αριστερας (οπως Αριστερης Πλατφορμας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλα και ιδεες του ΕΠΑΜ). Αυτη ειναι η αληθεια και δεν βρηκα την ευκαιρια να τα γραψω αυτα επειδη ειμαι Δεξιος ή κρυφο-Δεξιος..)  

Άλλος ένας λόγος που είναι αναγκαία η ύπαρξη της ΕΡΤ Open: www ertopen dot com /news/ ellada/ item/ 36722-deyterh-fora-aristera-kai-h-dieythynsh-ths-neas-ert-era-ekopse-thn-radiofwnikh-ekpomph-toy-dhmhtrh-papachrhstoy

Όσο για τους τελευταίους σχολιαστές από πάνω, που νομίζουν επειδή η κυβέρνηση της σωτηρίας έφερε πίσω την ΕΡΤ, η μάλλον την ξεΝΕΡΙΤ 2.0, ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς για να ξέρουμε ποια είναι τα λαμόγια που τους έφεραν για δεύτερη φορά στην εξουσία. Μακάρι να κόψουν σε εσάς τους μισθούς, τις συντάξεις, να μείνετε χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης, και να σας πάρουν την πρώτη κατοικία, εφόσον εσείς, τα λαμόγια, τους θέλετε αυτούς. Σαν τα μούτρα τους είσαστε.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχαν κάτι γραφικοί που εύχονταν "να έρθει μία χούντα" και να ζήσουν και οι νεότεροι την κατοχή και όσα έζησαν και αυτοί. Δηλαδή δεν εύχονταν, απλώς έριχναν κατάρες. Τώρα έχουμε άλλους γραφικούς που εύχονται να κοπούν οι μισθοί, να πέσει πείνα και άλλα παρεμφερή.

Αν τους είχαν προσλάβει στην ΕΡΤ όμως θα μας έλεγαν πόσο ωραίο είναι το ΔΝΤ.

SOTB

Εγγραφή στο all greek radio news