Ορίστηκαν οι υπεύθυνοι στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3

Ο Δημήτρης Μακρής και ο Δημήτρης Νικολούδης ορίζονται ως προσωρινοί υπεύθυνοι για τα ραδιόφωνα 102 FM και 9.58 του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, με απόφαση του ΔΣ στην Αθήνα. Επίσης, Υπεύθυνος Τεχνικής Στήριξης Ραδιοφωνίας αναλαμβάνει ο Χρήστος Χρηστίδης, ενώ υπενθυμίζεται ότι γενικός συντονιστής του ραδιοφώνου, σύμφωνα με παλιότερη απόφαση, έχει αναλάβει ο Γιάννης Τσολακίδης. Ο Αναστάσιος Σταμπουλής θα συντονίζει το Αθλητικό Τμήμα.

Τα δυο ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης εκπέμπουν ακόμη κοινό πρόγραμμα και από τις δυο ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς υπάρχουν ακόμη οργανωτικά ζητήματα, κυρίως σε ό,τι αφορά τη έλλειψη ηχοληπτών, που προέκυψε μετά την επίσημη επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Χωρίς επαρκή αριθμών ηχοληπτών δεν είναι δυνατόν να βγει ικανός αριθμός ενημερωτικών εκπομπών. Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ3 έχουν κατά καιρούς δηλώσει ότι η κανονική λειτουργία θα επανέλθει από Σεπτέμβριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση για το Τρίτο Πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας, που εξέπεμπε μερικές ώρες καθημερινό πρόγραμμα στα βραχέα με ακροατήριο Έλληνες του εξωτερικού σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα των βραχέων παραμένει ανενεργό, παρότι το όνομα του προγράμματος αναφέρεται στα σποτάκια που μεταδίδονται από το κοινό πρόγραμμα των ραδιοφώνων στα FM. Εκτός λειτουργίας παραμένει και ο πομπός των μεσαίων στα Μάλγαρα.

ετικέτες: 

Εγγραφή στο all greek radio news