Σπορ FM: 5 υποτροφίες για σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας

5 υποτροφίες για επίδοξους αθλητικούς δημοσιογράφους προσφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Σπορ FM μαζί με το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάς. Οι υποτροφίες θα δοθούν στα καλύτερα κείμενα που θα αποσταλούν από τους διαγωνιζόμενους πάνω σε συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 25% στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ για κάθε έτος σπουδών, σε περίπτωση που οικειοθελώς εγγραφούν στο πρόγραμμα (από την έκπτωση εξαιρείται το πρόγραμμα διαδικτυακής εκμάθησης e-learning).

Ο ραδιοσταθμός καλεί τους συμμετέχοντας να επιστρατεύσουν γνώσεις μεράκι και ταλέντο και να διεκδικήσουν μία υποτροφία μονοετούς ή διετούς φοίτησης στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση ένα κείμενο περίπου 1.000 λέξεων με θέμα: Το τέλος εποχής στις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πιστεύετε πως θα είναι παροδικό ή άρχισε μια μακρά περίοδος εσωστρέφειας και αποτυχιών;

Οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν το κείμενό ταχυδρομικά, με την ένδειξη «για τις υποτροφίες του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagonismosatkar.edu.gr μέχρι τη Δευτέρα 31/08/2015.

Στη Διεύθυνση του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ βρίσκεται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news