Το δημοψήφισμα από την ΕΡΑ Κέρκυρας

Ο σταθμός Κέρκυρας της ΕΡΤ, έδωσε το παρών του την ημέρα του κρίσιμου δημοψηφίσματος για τη χώρα μας, την Κυριακή 5/7/2015. Με όλο του το δημοσιογραφικό επιτελείο και τη συνδρομή των έμπειρων τεχνικών του Δημόσιου Ραδιοφώνου, κάλυψε με ανταποκρίσεις στα κεντρικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ αλλά και με πολύωρη εκπομπή το βράδυ της Κυριακής, σε ζωντανή σύνδεση με το χώρο μετάδοσης των αποτελεσμάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όλες τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα σε τοπικό επίπεδο.

Από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Κέρκυρας, πέρασαν πολλοί παράγοντες της τοπικής μας ζωής καταθέτοντας τις εκτιμήσεις και τις θέσεις τους όσον αφορά την επιλογή του όχι ή του ναι, καθώς και την επόμενη μέρα της χώρας μας.

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ανδριώτης, Μαρίνα Μοσχάτ, Μαρία Παγκράτη και Λυκούργος Σκιαδόπουλος, με τους τεχνικούς Αλέκο Αγάθο και Γιώργο Χαρτζάβαλο, μετέδωσαν τον παλμό του δημοψηφίσματος από τη συχνότητα των 99,3 Mhz, αλλά και το διαδίκτυο μέσω live streaming από τη σελίδα της ΕΡΤ Κέρκυρας στη διεύθυνση www.erakerkyras.com .

Το Δημόσιο Ραδιόφωνο στην Κέρκυρα, δίνει το καθημερινό του παρών σε όλα τα γεγονότα, μικρά και μεγάλα, μέσα από την καθημερινή του ενημερωτική ζώνη από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, αλλά και το απόγευμα με την καθημερινή αθλητική του ζώνη (17:00 – 18:30).

Συντονιστείτε στα ερτζιανά ή μέσω διαδικτύου!

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news