Το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας από τα FM

Η Τίνα Γκαγκανά, εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων το πρωί της 11ης Ιουνίου 2015 από τις συχνότητες της ΕΡΤ3 στα FM. Οι δύο συχνότητες 102 FM και 9.58 τέθηκαν και πάλι σε επαναλειτουργία μετά από ακριβώς δύο χρόνια. «Κυρίες και κύριοι καλή σας μέρα. Ακούτε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ 3 από τις συχνότητες 102FM και 9,58 έπειτα από δύο χρόνια μαύρου στην ανεξάρτητη δημόσια ενημέρωση και στη δημοκρατία.»

«Οι συχνότητες ήταν κατειλημμένες μέχρι πριν από λίγες ώρες από τα μορφώματα που είχε στήσει η προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Η Νεριτ από σήμερα παύει να υπάρχει. Οι εργαζόμενοι της ελεύθερης αυτοδιαχειριζόμενης ραδιοφωνίας της ΕΡΤ 3 που εξέπεμπαν το πρόγραμμά τους από τους 103,3 μεγάκυκλους των FM και μέσω διαδικτύου από την ERTopen αρχίζουν από αυτή την ώρα εκπομπή προγράμματος που μεταδίδεται και από τις παλιές συχνότητες του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ 3.»

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ανεξάρτητη και ελεύθερη;;;;;;;; Μα πως.

Το αποδεικνύει άλλωστε και η αναφορά για τα "μορφωματα από την συγκυβερνηση Σαμαρά - Βενιζέλου" το πόσο ανεξάρτητη θα είναι.......

Φοβάμαι ότι έφυγαν τα μορφώματα και ήρθε ο καρκίνος της ΕΡΤ.

Καλα κρασιά.

Κανείς όμως δεν αναφέρεται στα σκάνδαλα του εκτρωματος της ΝΕΡΙΤ που μας έκανε ρεζίλι παγκοσμίως ούτε στις όλες κωβερνητικες παρεμβάσεις που οδήγησαν σε παραίτηση το τότε εποπτικό συμβούλιο αλλά ούτε και στους "μαύρους" τίτλους ειδήσεων όπως ο τίτλος : "Καθαρίστριες κινήθηκαν κατα των ΜΑΤ".

Εγγραφή στο all greek radio news