Party με Λάμψη στο Massroom με τον Χρήστο Μενιδιάτη & την Στέλλα Καλλή

Νέα βραδιά με τίτλο "Πάρτι με Λάμψη" ετοιμάζει ο ποπ μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός. Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 11μιση το βράδυ ξεκινάει το πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού στο χώρο "Massroom" στην παραλία του Ελληνικού. Τη διασκέδαση ακροατών και φίλων θα αναλάβουν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή. Ακροατές και ακροάτριες που συντονίζονται αυτές τις μέρες στη συχνότητα του ραδιοσταθμού, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις για τη μουσική βραδιά.

Εν τω μεταξύ ο ραδιοσταθμός ενημερώνει ότι με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουνίου, το προηγομενο καλοκαιρινό “Party με Λάμψη”. Καλεσμένοι του Λάμψη 92,3 αυτή τη φορά, ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Νίκος Γκάνος. Τους αγαπημένους μας τραγουδιστές καλοσώρισε λίγο μετά τις 12 το βράδυ στο stage, o Μένιος Φουρθιώτης.   Η Ελένη Χατζίδου και ο Νίκος Γκάνος, ερμήνευσαν στο κατάμεστο MassRoom Poolside Club όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες σ᾽ένα πρόγραμμα  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουνίου, ένα ακόμη καλοκαιρινό “Party με Λάμψη” του ραδιοφωνικού σταθμού ΛΑΜΨΗ 92,3, στο MassRoom Poolside Club, καλεσμένοι του Λάμψη 92,3 αυτή τη φορά, ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Νίκος Γκάνος.

Ads disabled for radiofono.gr
Google AdSense 336x280

Τους αγαπημένους μας τραγουδιστές καλοσώρισε λίγο μετά τις 12 το βράδυ στο stage, o Μένιος Φουρθιώτης.


Η Ελένη Χατζίδου και ο Νίκος Γκάνος, ερμήνευσαν στο κατάμεστο MassRoom Poolside Club όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες σ᾽ένα απίθανο πρόγραμμα  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

- See more at: http://www.radiofono.gr/node/17772#sthash.VY76YSWQ.dpuf

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

χαμός θα γίνει στο massroom οπως σε κάθε party του massroom.
το διάβασα στο άρθρο πιο πανω στο athensreserve.gr όπου έχει και τηλέφωνο για κρατήσεις !

Εγγραφή στο all greek radio news