Ο Τελικός του Champions League στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στις 21:45, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο θα μεταδώσει και φέτος τον μεγάλο Τελικό του Champions League, ανάμεσα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Η «φωνή» των τελικών, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει ζωντανά από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου την μεγάλη αναμέτρηση των δύο φιναλίστ. 

Από νωρίς το μεσημέρι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου Τελικού! Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε τις ανταποκρίσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, αλλά και όλα τα τελευταία νέα από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων. 

Η ευρωπαϊκή βραδιά θα ξεκινήσει από τις 20:00 με τον Γιώργο Μαραθιανό όπου ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα παρουσιάσει μία Pre–game εκπομπή αφιερωμένη στη διοργάνωση.  Από τις 21.30 έως τα μεσάνυχτα τη σκυτάλη παίρνει στο στούντιο του σταθμού ο Κώστας Μιαούλης.  Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Αντώνης Σαούλης ανοίγουν τις γραμμές για τους ακροατές και σχολιάζουν μαζί τους τη συναρπαστική μονομαχία.

 Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε τον φετινό μεγάλο Τελικό του CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Σπορ FM, "η αθηλτική συχνότητα της χώρας" που δεν ακούγεται ούτε...σε όλη την Αθήνα. Η Αίγινα είναι άγνωστη τοποθεσία για αυτούς, τα δε νότια προάστια άγνωστα, Έχει να ακουστεί ο σταθμός εκεί από τότε που είχε πομπό στην Πάρνηθα στους 95.3 (πριν το 2000).

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μπορείτε να ακούσετε τον αγώνα από ξένους σταθμούς στα μεσαία (όπως RAI Radio 1). Διότι μετά τις 11-Ι το σήμα του ΝΕΡΙΤ Radio 1 χάνεται πολύ συχνά και οι μόνοι σταθμοί που ακούγονται είναι αυτοί που παίζουν "μόνο επιτυχίες". Ας ελπίσουμε πως η ΕΡΑ Σπορ θα εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα όπως ήταν πριν το μαυρο.

[quote=ανώνυμος]

 Ας ελπίσουμε πως η ΕΡΑ Σπορ θα εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα όπως ήταν πριν το μαυρο.

[/quote]

Δεν ήταν παντού έτσι, για να λέμε την αλήθεια. Αν και θέλαμε (και συνεχίζουμε να θέλουμε) να ακούγονται παντού τα πανελλαδικά ραδιόφωνα (από τη στιγμή που τα πληρώνουμε).

Εγγραφή στο all greek radio news