Το Kέντρο Εκπομπής Σήματος του «Καναλιού Ένα 90.4″ στην Αίγινα

Συνεχίζεται η κινητικότητα στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά, μετά την αλλαγή διοίκησης. Ενεργό φαίνεται να είναι και το τεχνικό τμήμα του σταθμού, το οποίο αναρτά συχνά στον διαδικτυακό τόπου του ραδιοφώνου φωτογραφίες από τα κέντρα εκπομπής. Τελευταία προσθήκη αποτελεί το κέντρο εκπομπής της Αίγινας, όπου βρίσκεται ο αναμεταδότες που καλύπτει τα νότια παράλια του Νομού Αττικής, στα οποία δεν έχει εμβέλεια οι κεντρικός πομπός του Υμηττού.

Η τοποθέτηση αναμεταδοτών στην Αίγινα και σε άλλα σημεία του νομού Αττικής αποτελεί ένα προνόμιο των ενημερωτικών σταθμών που έδωσε η κυβέρνηση Ρουσόπουλου, ωστόσο το δικαίωμα αυτό διευρύνθηκε με τα νομοθετήματα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι σε μια μικρή έκταση συστεγάζονται πολλοί σταθμοί. Υπάρχουν κατευθυντικά δίπολα με ανακλαστήρες που στοχεύουν προς το νομό Αττικής, ενώ υπάρχει υποδομή με panel για μικροκυματικές ζεύξεις.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Με απόφαση προ ετών όλοι οι σταθμοί της Αττικής και όχι μόνο οι ενημερωτικοί έχουν δικαίωμα εκπομπής από την Αίγινα. Αλλά η Αίγινα παραμένει...άγνωστος προορισμός για κάποιους σταθμούς (95.2, 94.6, 98.3, 98.6, κλπ.) ενώ άλλοι σταθμοί που παίζουν εκεί...περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό με το χάλι που εκπέμπουν (103.3, 97.5, 98.9, 97.8), από τους πανάσχετους τεχνικούς τους. 

Εγγραφή στο all greek radio news