Πένα FM: νέο ελαφρολαϊκό ραδιόφωνο στο Ηράκλειο από την Παρασκευή

Ένας νέος μουσικός ραδιοφωνικος σταθμός είναι έτοιμος να εκπέμψει στο Ηράκλειο από την συχνότητα των 92,5. Το νέο ραδιόφωνο ΠΕΝΑ 92,5 FM, πρόκειται να βγει στον αέρα την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, στις 15.05 ακριβώς, ενώ ήδη στην μελλοντική ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού τα ρολόγια βρίσκονται σε αντίστροφη μέτρηση. Το πρόγραμμά του δεν έχει διασαφηνιστεί, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθεί στο ελληνικό ελαφρολαϊκό τραγούδι, όπως φαίνεται και από το λογότυπο του, που είναι μια πένα.

Πάντως, τον χαρακτήρα δείχνουν τα πρώτα τραγούδια που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού στο Facebook,  και περιλαμβάνουν Γιώργο Μαζωνάκη, Νίκο Βέρτη, Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και Δημήτρη Μητροπάνο και Μανώλη Λυδάκη. Με τη σελίδα του σταθμού στο Facebook είναι συνδεδεμένοι αρκετοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Love Radio Κρήτης 102,8, όπως ο Χάρης Γαρεφαλάκης, η Μαριάννα Πατρονικόλα, ο Αιμίλιος Σκουλίδης, ο Γιώργος Περούλιος, ο Πάνος Αλεξίου και άλλοι.

Όπως δείχνει το νέο λανσάρισμα, οι συντελεστές σκοπεύουν να στήσουν ένα ραδιόφωνο που θα ταράξει τα νερά και θα δημιουργήσει νέο φανατικό κοινο.

Μέχρι πρότινος και τα τελευταία 7 περίπου χρόνια στην συχνότητα έβγαινε ο "Max FM".

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news