Δωρεάν είσοδος στο International Tattoo Convention από το Mad Radio

Συντονιστείτε αυτή τη βδομάδα (Δευτέρα 10/05 – Πέμπτη 14/05) στη εκπομπή Mad In Athensμε τον Χρήστο Στάη από τις 20:00 ως τις 23:00 το βράδυ, πάρτε μέρος στους τηλεφωνικούς διαγωνισμούς και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Athens Tattoo Convetion, το Σάββατο 16/05 στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Το Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (Athens Tattoo Convention), επιστρέφει στην Αθήνα και στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) για την ένατη και πιο φιλόδοξη διοργάνωσή του, στις 15, 16 και 17 Μαΐου. Έπειτα από το περσινό θρίαμβο, με περισσότερους από 21.000 επισκέπτες, φέτος σε ένα μεγάλο και ενιαίο χώρο περισσότεροι από 230 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό για την πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας και όλες τις νέες εξελίξεις της. Μεταξύ αυτών οι 15 καλύτεροι στο είδος τους στον κόσμου.

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ και άλλα. Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό από τις 12:00 έως τις 24:00.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news