Στέλεχος ΠΑΟ σε αθλητικό ραδιόφωνο: Έκλεισε το τηλέφωνο επειδή τον εκνεύρισαν οι ερωτήσεις

Άδοξα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, όταν εκνευρισμένος έκλεισε το τηλέφωνο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φιλοξενήθηκε στην από την εκπομπή «Στη Σεντρα» με τον Γιώργο Μπούζο στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Μετρόπολις, ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά ραδιόφωνα της χώρας. Έπειτα από τις ερωτήσεις του Γιώργου Μπούζου σχετικά με τα συμβάντα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε λέγοντας:

«Με καλέσατε για να συζητήσουμε για τον Παναθηναϊκό. Σας ανέφερα κάποια πράγματα κι εσείς το συνεχίζετε. Το θεωρώ unfair αυτό που γίνεται. Αυτή τη στιγμή μου μιλάτε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άλλα μου είπατε όταν με καλέσατε για να μιλήσουμε και άλλα μου λέτε αυτή τη στιγμή». Εν συνεχεία η τηλεφωνική γραμμή διακόπηκε αιφνίδια, με τον δημοσιογράφο να ζητά από την παραγωγή να καλέσουν εκ νέου τον κ. Γιαννακόπουλο, καθώς δεν γνώριζε εάν είχε «πέσει» η γραμμή, ή αν ο φιλοξενούμενος είχε κλείσει το τηλέφωνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με τις επίσημες εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνέχεια, δεν έκλεισε το τηλέφωνο επειδή εκνευρίστηκε με όσα ρωτήθηκε, αλλά με το γεγονός πως ο Γιώργος Μπούζος έθετε ερωτήσεις για τις οποίες είχε δεσμευτεί πως δεν θα υποβάλλονταν στον κ. Γιαννακόπουλο στην μεταξύ τους συνομιλία που είχε προηγηθεί της ραδιοφωνικής συνέντευξης.

Το θέμα πήρε έκταση σε αθλητικές ιστοσελίδες τις Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει επιστολή διαμαρτυρίας από το γραφείο του Γιαννακόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Λίγες ώρες αργότερα, ο διευθυντής του Metropolis απολογήθηκε για την παρεξήγηση, με τον Γιώργο Μπούζο να επισημαίνει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο. Μετά από τις επανορθωτικές δηλώσεις των υπευθύνων του ραδιοσταθμού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι για αυτόν το συμβάν θεωρείται λήξαν.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news