Pandora Radio: οικονομικά αποτελέσματα του κολοσσού του streaming

H Pandora δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της, τα οποία περιλαμβάνουν μεγαλύτερα ποσά τόσο για τα έσοδα και τις απώλειες. Η εταιρεία online ραδιοφώνου εμφάνισε καθαρές ζημίες 48,3 εκατομμύρια δολάρια, ή 23 σεντς ανά μετοχή, για αυτό το χρονικό διάστημα, μέχρι και 67% απώλεια από τα 28,9 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014. Επίσης, τα έσοδα αυξήθηκαν για την εταιρεία κατά 18,8% σε 230.800.000 δολάρια, σε σύγκριση με $ 194.300.000 στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Πολλοί από τους τίτλους άρθρων που αφορούν τα  τριμηνιαία κέρδη της Pandora αφορούν το μέγεθος του κοινού και το μερίδιο της αγοράς ακρόασης. Σε αυτές τις υπηρεσίες η Pandora είτε παρέμεινε σταθερή ή ανέβηκε. Δύο από τους πιο ενδεικτικούς αριθμούς:

  • Με βάση τους ενεργούς χρήστες κάθε μήνα συντονίστηκαν 79,2 εκατομμύρια ακροατές, μια ελαφρά μείωση από το προηγούμενο τρίμηνο (80 εκατομμύρια) και σε σχέση με πέρσι αύξηση από τα 75,3 εκατομμύρια. Η comScore μετράει τους μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως του Pandora, σε όλες τις πλατφόρμες, στα 87,8 εκατομμύρια.
  • Στην κάπως αμφιλεγόμενη μέτρηση "μερίδιο του ραδιόφωνο" η Pandora ισχυρίστηκε ότι κατέχει το 10% του συνόλου ακρόασης ραδιοφώνου των ΗΠΑ. "Η Μέτρηση από τρίτους επιβεβαιώνει την κλίμακα του κοινού μας", δήλωσε ο επικεφαλής McAndrews.
ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news