Η BlueArena στο ραδιόφωνο: Καθημερινό δίωρο και κάλυψη αγώνων Ηρακλή

"Από τις αρχές Μαΐου η συντακτική ομάδα της BlueArena πιάνει τα μικρόφωνα του City International 106,1 και σας προσφέρει μία ενημερωτική ζώνη γεμάτη Ηρακλή. Καθημερινά από τις 15:00 και για τουλάχιστον δύο ώρες, η πόλη θα είναι μπλε, μιας και θα είναι στον… αέρα η εκπομπή «Blue City».

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι οι Θωμάς Καλέσης και Δημοσθένης Μωυσιάδης, στην υποστήριξη ολόκληρο το επιτελείο της BlueArena, ενώ καθημερινά θα είναι τα σχόλια του Χαρίλαου Χαρίτωνα και Δημήτρη Βλάχου.

Τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές που θα υπάρχει αγωνιστική δράση, τα μικρόφωνα του City International θα πηγαίνουν στα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Για το ακριβές περιεχόμενο της εκπομπής, αλλά και την ημέρα έναρξης, θα ενημερωθείτε προσεχώς.

Επειδή είναι βέβαιο ότι αρκετοί από εσάς θα θέλατε περισσότερες ώρες την ημέρα να ακούτε για Ηρακλή, σας ενημερώνουμε ότι και δικός μας στόχος είναι ο ημερήσιος χρόνος να αυξηθεί. Αν σε αυτή την προσπάθεια βρούμε συμπαραστάτες, να είστε βέβαιοι ότι σύντομα το πρόγραμμα του ραδιοφώνου να εμπλουτιστεί με περισσότερες κυανόλευκες ώρες."

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news