Προσκλήσεις για το «Μια Ελλάδα Θέατρο»

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, παρουσιάζει την εξαιρετική παράσταση «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟ», που επιστρέφει από τις 27 Απριλίου στο θέατρο Badminton, με ανανεωμένη καλλιτεχνική μορφή και αλλαγές στη διανομή.  Ένας περιπλανώμενος θίασος ταξιδεύει στην Ελλάδα, με εισιτήριο τρίτης θέσης, αλλά με ελπίδες πρώτης θέσης. Στις αποσκευές τους κρύβονται μυστικά, πάθη κι απωθημένα. Φτάνουν σε μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν οι μεγάλοι Αθηναϊκοί θίασοι και δίνουν παραστάσεις όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.

Κι εκεί, ζωντανεύουν οι ήρωες τους όπως η Γκόλφω, ο Κουρσάρος, η Ωραία του πέραν. Η ανταμοιβή τους, ένα μπουκάλι λάδι, μια κότα, ψωμί και αν είναι τυχεροί, λίγα χρήματα. Η ζωή τους γίνεται θέατρο και το θέατρο ζωή.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ: Γιάννης Μπέζος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Καζάκος, Μίλλη Καραλή, Όθωνας Μεταξάς και Αλμπέρτο Φάις.

Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, το No1 σταθμό για τις επιτυχίες, για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε την παράσταση « ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟ» στο θέατρο Badminton από τις 27 Απριλίου ως τις 26 Μαΐου

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news