Νέο λανσάρισμα για τον Republic Radio

Με νέο πρόγραμμα βγαίνει από προχτές ο alternative ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης, λίγες μέρες μετά την έλευση του νέου διευθυντή προγράμματος Επαμεινόνδα Κυπαρισσάκη, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα 10 χρόνια στα ερτζιανά της πόλης. Όπως δημοσιεύει το e-tetradio για την αλλαγή οφείλονται οι χαμηλές ακροαματικότητες του ραδιοσταθμού, που επέβαλαν αλλαγή ύφους αλλά και ανανέωση του Playlist. Από το νέο πρόγραμμα θα λείπουν ο Στέφανος Κόγιας και ο Γιώργος Τούλας, ενώ καθώς φαίνεται η αλλαγή του προγράμματος δεν ήταν βελούδινη, αφού υπήρξαν εντάσεις.

Η ανακοίνωση του σταθμού έρχεται με το σλόγκαν "Re:presenting Republic 100.3!" και αναφέρει: "2005 – 2015: 10 χρόνια REPUBLIC 100.3. Κρατώντας σε backup όλες τις αξιόλογες μουσικές περιπέτειες της πρώτης δεκαετίας του και κάνοντας ένα σύντομο «spring break», για re:mix, re:store, re:fresh, ο Republic 100.3 κάνει ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα. Τη Δευτέρα 20 Απριλίου εκπέμπει on air με το καινούριο του πρόγραμμα με:

  • Αλλαγές στα πρόσωπα και στις ώρες εκπομπών, προσθήκες κι επιστροφές παραγωγών πίσω από τα μικρόφωνα.
  • Μετακινήσεις στις καθημερινές ζώνες και με τις σταθερές αξίες, ακλόνητες!
    Φρεσκάρισμα της playlist, ενισχύσεις στα θεματικά «ένθετα» και τις dance zones του Σαββατοκύριακου.
    Πολύ πρωινά On (07.00) και …μεταμεσονύκτια «Night Visions»!
  • Καθημερινό FILLER (2 μεταδόσεις) με τον PALE PENGUIN, έναν από τους καλύτερους DJ/remixer/παραγωγούς DJ της ελληνικής electronica σκηνής, με τίτλο «AROUNDTHE WORLD WITH A SONG»
  • Οι Κυριακές στο Republic3 έχουν swing διάθεση, με την Πηνελόπη Συλλιγνάκη (12:00-14:00).
  • Πρώτες μεταδόσεις, αποκλειστικότητες,έντονη παρουσία στα δρώμενα της πόλης τα οποία υποστηρίζει, συνεργασίες με φορείς, θεσμούς, φεστιβάλ αλλά και με τα δίχτυα του «απλωμένα» στον παγκόσμιο ιστό.

Άλλωστε όπως και οι ακροατές του, ο Republic είναι πολίτης του κόσμου, με τον ίδιο πάντα «πρωταγωνιστή», την ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα του Republic 100.3. Μουσικές χωρίς ημερομηνία λήξης!"

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07.00 – 09.00 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
09.00 – 11.00 ΒΑΣΩ ΜΙΔΟΥΧΑ
11.00 – 13.00 ΕΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
13.00 – 16.00 ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
16.00 – 19.00 ΕΒΙΤΑ ΦΩΤΙΟΥ
19.00 – 20.00 ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
20.00 – 22.00 ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
22.00 – 00.00 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΔΙΑΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ
12.00 - 14.00 ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗ

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εντάξει, δεν είναι και τόσο γενικευμένο το κακό. Άλλωστε ο Pepper και ο Εν Λευκώ στην Αθήνα ζουν και βασιλεύουν, αφού βέβαια ο Pepper κινδύνεψε λίγο. Ο Best έκλεισε επειδή χρεωκόπησε ο ιδιοκτήτης του, ο 88μισό έκλεισε μάλλον λόγω διαφωνιών μεταξύ των δύο συνιδιοκτητών. Στον Republic έχουν υπάρξει απλώς άπειροι τσακωμοί, αλλά δεν απειλήθηκε ποτέ πραγματικά ο σταθμός.

Τώρα αν προσπαθεί κανείς να πει ότι σε αυτά τα ραδιόφωνα οι συντελεστές είναι πιο ισχυρογνώμονες και τσακώνονται πιο εύκολα, ισχύει ότι έχουμε κάποια δείγματα αλλά δεν είναι και ο κανόνας.

Εγγραφή στο all greek radio news