Η Μαρία Κωνσταντάκη στην πρωινή εκπομπή του Hit 88.9

Το πρόγραμμα του Hit 88.9 ανανεώνεται. Από Δευτέρα 20 Απριλίου και κάθε πρωί, παρέα με τον αγαπημένο Δημήτρη Μηλιόγλου στο Hit Wake Up, θα βρίσκεται η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Κωνσταντάκη αγαπήθηκε από το ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στα «Υπέροχα Πλάσματα» και στη συνέχεια το «Μίλα μου Βρώμικα», και οι δύο σειρές της Μυρτώς Κοντοβά. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε αξιόλογες ταινίες, σειρές, όπως το φετινό «Μάνα X Ουρανού», καθώς και θεατρικές παραστάσεις, ανάμεσα στις οποίες το «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» και το «Αχ αυτά τα φαντάσματα» του Γιάννη Κακλέα. Η σχέση της με το ραδιόφωνο μετρά κι αυτή αρκετά χρόνια, αφού έχει περάσει από Village FM και MAD Radio, και τώρα έρχεται στην παρέα του Hit 88.9.

Από τις 7 το πρωί και για τρεις ώρες, ο Δημήτρης και η Μαρία θα προσφέρουν το καλύτερο ξύπνημα για τους ακροατές του Hit 88.9 σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ενημερώνοντας για τα νέα της ημέρας, την κίνηση, τον καιρό και ό,τι άλλο μπορεί να μας απασχολεί. Από το Hit Wake Up δεν θα λείψουν και τις γνωστές ενότητες όπως τα ζώδια και οι διαγωνισμοί με τα καλύτερα δώρα για τους ακροατές, ενώ στη ζώνη θα προστεθούν και άλλες εκπλήξεις!

Το καθημερινό πρόγραμμα του Hit 88.9 συνεχίζεται όπως πάντα με τη Μαίρη Ρετσίνα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και τη Μαίρη Μαργέλη. Μείνετε συντονισμένοι στον Hit 88.9 και το ανανεωμένο του πρόγραμμα! Και όπως πάντα: Ένας σταθμός, όλες οι επιτυχίες!!

Πρόγραμμα Hit 88.9 (Δευτέρα – Παρασκευή)

07:00-10:00 | Hit wake up με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τη Μαρία Κωνσταντάκη

10:00-14:00 | Μαίρη Ρετσίνα

14:00-18:00 | Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

18:00-22:00 | Μαίρη Μαργέλη

Πηγή: Δελτίο Τύπου Hit FM

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news