Στο ΕΣΡ θα επιστρέψουν πολλές αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ

Η κυβέρνηση θέλει να ενισχύσει το ΕΣΡ και να του αναθέσει τον πλήρη έλεγχο της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Infocom και στις "Τυπολογίες". Έτσι, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, η οποία δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξάρτητη αρχή και ο πρόεδρός της διορίζεται από τον υπουργό, θα χάσει τις αρμοδιότητες που είχε πάρει όλο το προηγούμενο διάστημα για τον έλεγχο των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Υπάρχει η άποψη πως είναι αντισυνταγματική η ανάθεση των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ στην ΕΕΤΤ.

Για την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών οι προθέσεις της κυβέρνησης έγιναν γνωστές στη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος ανέφερε πως «υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων στην ΕΕΤΤ και η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να επανεξετάσει τις αρμοδιότητές της» ώστε να πάψει να υφίσταται μια γενική γραμματεία Επικοινωνιών χωρίς αρμοδιότητες.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Το ΕΣΡ ρυθμίζει τους παρόχους περιεχομένου και η ΕΕΤΤ τους παρόχους δικτύου. Αν η κυβέρνηση σκοπεύει να "ελέγξει" την ΕΕΤΤ, ας σκεφθεί πρώτα τις αντιδράσεις του Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

[quote=ανώνυμος]Το ΕΣΡ ρυθμίζει τους παρόχους περιεχομένου και η ΕΕΤΤ τους παρόχους δικτύου. Αν η κυβέρνηση σκοπεύει να "ελέγξει" την ΕΕΤΤ, ας σκεφθεί πρώτα τις αντιδράσεις του Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.[/quote]

Το Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνωρίζουν για τα "στραβά μάτια" που κάνει η "ανεξάρτητη" ΕΕΤΤ για τον "πράσινο" πομπό του Αλαφούζου στους 100.6; Η την προστασία που δίνει στους "παράνομους" και ξέρουν πότε να κλείνουν τους διακόπτες τους; Μήπως επίσης γνωρίζουν για τις ληγμένες θητείες των μελών του ΕΣΡ; Άντε τράβα λοιπόν, έχουμε κουραστεί λαμόγια του συστήματος σαν εσένα.

[quote=ανώνυμος]

λαμόγια είναι αυτοί που αποκαλόυν τους άλλους λαμόγια...

[/quote]

Μιλάς για τον εαυτό σου προφανώς. Να ξέρεις όμως ότι εμείς θα νικήσουμε. Τα σαχλοκάναλα σας τα βλέπει όλο και λιγότερο κόσμος. Τις σιχαμερές φυλλάδες σας τις διαβάζουν όλο και λιγότεροι. Είσαστε καμένο χαρτί, τελειωμένοι. Και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά να καταστραφείτε.

[quote=ανώνυμος]

όχι για σένα μιλάω!

[/quote]

Και εγώ για σένα μιλάω. Εσύ και η λαμογιοπαρέα σου τελείωσε. Και θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες στην ιστορία της Ελλάδας η μέρα που θα κατεβάσουν ρολά τα παράνομα σαπιοκάναλα και σαπιοραδιόφωνα σας και οι βρωμοφυλλάδες σας. Μακάρι να πεινάσετε!

Εγγραφή στο all greek radio news