Τρελές ατάκες από αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης στο τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου

Στο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» του Χρήστου Φερεντίνου στον Alpha βρέθηκε η ισχυρή ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών του Αθλητικού Metropolis, του πρώτου σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικού σταθμού της Βόρειας Ελλάδας. Η ομάδα "Μετροπολίτες" με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Χρήστο Ραγκάση,  Κωστή Ραπτόπουλο, Γρηγόρη Κόκκινο, Νίκο Κουλιανό και Φώτη Πλιάκο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να διαγωνιστεί αλλά και να χαρίσει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές. Πάντα ετοιμόλογοι και με άνεση απέναντι στο μικρόφωνο, αλλά και με ισχυρό βορειοελλαδίτικο «λάμδα», οι αθλητικοί ραδιοφωνατζήδες χάρισαν πολύ γέλιο με τις ατάκες που εκτόξευαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μπορεί οι πέντε ραδιοφωνικοί παραγωγοί του αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίης να είναι πασίγνωστοι σε όσους ασχολούνται με τα αθλητικά στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο οι αντιδράσεις του Χρήστου Φερεντίνου απέδειξαν ότι δυστυχώς οι φήμη των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης σταματάει... στα Τέμπη. Η αμηχανία του τηλεπαρουσιαστή κατά την παρουσίαση των μελών της ομάδας ήταν εμφανής, παρότι πολλοί από τους παίκτες έχουν εξίσου μακρόχρονη παρουσία στο ραδιόφωνο, όσο και ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, οι 5 παίκτες ήταν έτοιμοι να συστηθούν στο κοινό και δήλωσαν τακτικοί θεατές της εκπομπής του Φερεντίνου: «Ήρθαμε γιατί γουστάρουμε το παιχνίδι σου, για να περάσουμε καλά. Η εκπομπή σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δικής σου εκπομπής», δήλωσε ο Χρήστος Ραγκάτσης, αρχηγός και σκόρερ της ομάδας.

«Εγώ κάνω το πρωί εκπομπή, ξυπνάω πολύ πρωί. Ξυπνάω 6 η ώρα και η εκπομπή ξεκινάει στις 8. Η δουλειά μας είναι να ξυπνάμε τον κόσμο και να του φτιάχνουμε τη μέρα. Όπως εσύ φτιάχνεις τα απογεύματά μας. Κάνω ραδιόφωνο 15 χρόνια» είπε κατά τη διάρκεια των πρώτων συστάσεων ο Χρήστος Ραγκάτσης, ο οποίος μάλιστα ήταν διαβασμένος για τον αντίπαλό του, τον οποίο αποκάλεσε "Ροναλντίνιο της Μεσσηνίας", καθώς είναι γνωστός ποδοσφαιριστής Half από τις κατηγορίες.

Με τρακτέρ ο Άρης

Οι παραγωγοί  δεν παρέλειψαν να πετάξουν «καρφιά» στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στην αναζήτηση για τη δημοφιλέστερη απάντηση για «κάτι που μπορούμε να οδηγήσουμε», ο Κωστής Ραπτόπουλος σκόραρε ποντάροντας στο τρακτέρ: «Αν είσαι οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης οδηγάς τρακτέρ γιατί παίζεις στις μικρότερες κατηγορίες. Άμα παίζει ο Άρης Γ' Εθνική και πάει στον Ακροπόταμο να παίξει, με τι να πάει; Με τρακτέρ θα πάει», είπε, εισπράττοντας την καρπαζιά των συμπαραγωγών του. Ωστόσο διευκρίνησε «εγώ δεν είμαι με καμιά ομάδα για να τρώω ξύλο απ' όλους»

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news