Πώς κόπηκε η εκπομπή "Users" στο Sport24 Radio

Η εκπομπή Users με θέμα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στον Sport24 Radio 103.3 διακόπτεται μετά από απόφαση του νέου διευθυντή προγράμματος. Η εκπομπή είχε σχέση με το διαδικτυακό τόπο GameWorld και πολυετή πορεία στα ερτζιανά, ήδη σε πολλές άλλες συχνότητες. Αντικαταστάθηκε εσπευσμένα από εκπομπή για το παιχνίδι Football Manager.  Όπως γράφει ο Μάνος Γρυπάρης, ένας από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς: «Στα 12 χρόνια ραδιόφωνο και στους 4 σταθμούς που έχω υπάρξει. ακούμε πρώτη φορά να μας λέει κάποιος "Σταματάτε γιατί δεν διακόψατε έγκαιρα για το δελτίο και για 2 φράσεις που είπατε" (οι οποίες δεν ήταν καν υβριστικές)»

«Αν έχετε απορία τι συνέβη, στους 2 μήνες εκπομπών, έτυχε να σταματήσουμε για δελτίο ειδήσεων αντί για "παρά 1 λεπτό" ακριβώς στις 11. Στο meeting παραγωγών του σταθμού όπου ειπώθηκε η συγκεκριμένη εντολή "παρά 1 λεπτό" δεν είχαμε καν κληθεί. Το 2ο "ατόπημα" ήταν ότι η κουβέντα που γινόταν στην εκπομπή δεν άρεσε στον νέο διευθυντή προγράμματος. Συγκεκριμένα, μία φορά ο Παντελής όταν αναφερθήκαμε στους Άγγλους είπε χαριτολογώντας "έλα μωρέ με τους γκέι" κι εγώ όταν αναφέρθηκα στην είδηση του Wankband είπα σε ένα σημείο την λέξη "φλόκια". Κανένας ακροατής δεν διαμαρτυρήθηκε για το ύφος της εκπομπής, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν άφθονες αθλητικές εκπομπές όπου λέξεις όπως "μαλακία", "πουτάνα" κτλ. τις οποίες ουδέποτε αναφέρουμε (γιατί δεν χρησιμοποιούμε ύβρεις) είναι στο καθημερινό τους ρεπερτόριο. Κανένα ΕΣΡ δεν κοίταξε ποτέ τέτοιες αστειότητες την στιγμή που δεν θίγεται η προσωπικότητα ενός επώνυμου ή του ίδιου του ακροατή.»

«Τις εκπομπές μπορείτε να τις ακούσετε ξανά προσεκτικά στο www.youtube.com/usersgr και να βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα. Επίσης, μάθαμε από συναδέλφους ότι οι νέοι παραγωγοί είχαν ήδη προαποφασιστεί πριν την τελευταία μας εκπομπή την Κυριακή 15/3. Κυριακή πρωί ήταν, καταλαβαίνουμε ότι οι εκπομπές θα έπρεπε να είναι...."Εκκλησία".
Καλό κουράγιο στους συναδέλφους.»

«Τα λέμε στο GameWorld.gr κάθε μέρα και στο Twitch.tv Παρασκευές στις 20:00. Σχετικά με το ραδιόφωνο, για το που θα συνεχίσουμε θα το δούμε στην πορεία. »

Την εκπομπή παρουσιάζουν και επιμελούνται οι Μάνος Γρυπάρης, Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου, Γρηγόρης Βούλγαρης. Η εκπομπή ξεκίνησε το 2003 από τον Champions 89,2 ενώ στους 103,3 στεγάζεται τα τελευταία 6 χρόνια.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news