Βρετανικό ραδιόφωνο: γάμος αξίας 20.000 σε ζευγάρι με φιλανθρωπική δράση

Οι παρουσιαστές Mike και Chelsea της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού Key 103 αποκάλυψαν τους νικητές του διαγωνισμού τη Δευτέρα, με το βραβείο να είναι ένας γάμος αξίας 20.000 λιρών. Πέντε ζευγάρια ήταν στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού, με τους νικητές να είναι εκείνοι που συνέλεξαν τα περισσότερα χρήματα για του φιλανθρωπικούς σκοπούς της καμπάνιας  "Μετρητά για τα παιδιά" της οργάνωσης Μπάουερ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τους ακροατές Rebecca McLoughlin και Daniel Oxtoby από το Bury να διεκδικούν το βραβείο. Το ζευγάρι είχε συγκεντρώσει πάνω από 13.000 λίρες στο σύνολο 34.000 λιρών, φιλοξενώντας το δικό του τουρνουά πόκερ, γεμίζοντας σακούλες στο τοπικό κατάστημα B & M στο Bury κάθε βράδυ, στέλνοντας τον κουμπάρο τους μέσα στη δεξαμενή του καρχαρία στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής του Μπλάκπουλ και οργανώνοντας μια βόλτα με το ποδήλατο μεταξύ Μπόλτον και Λίβερπουλ με χορηγό. Το ζευγάρι ήταν μαζί για οκτώ χρόνια, με τον Daniel να έχει κάνει την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Nτάνιελ είπε: «Εμείς απλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δώρισαν για να μας βοηθήσουν, τις επιχειρήσεις γύρω από το Bury και το Μπόλτον, τους φίλους και την οικογένεια που το έχουν κάνει αυτό εφικτό να συμβεί, απλά δεν το πιστεύω ότι είναι αληθινό».

Ο Mike Toolan πρόσθεσε: "Και τα έξι από τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς έχουν πραγματικά βοηθήσει κάνοντας τη διαφορά για τα παιδιά εδώ γύρω με τις προσπάθειες συλλογής μετρητών. Έχουμε έναν μεγάλο γάμο για να παρακολουθήσουμε μπροστά μας". Η Τσέλσι λέει: "Είμαι τόσο χαρούμενη για την Rebecca και τον Daniel που εργάστηκαν τόσο σκληρά και τους ευχόμαστε έναν υπέροχο γάμο και μια φανταστική ζωή μαζί».

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news