Easy ψωνίζει: το ραδιόφωνο πληρώνει ό,τι πάρεις σε 97,2 δεύτερα

Σε μια πρωτότυπη πρόκληση καλούνται να αντεπεξέλθουν οι ακροατές του ραδιοφώνου Easy στα πλαίσια του νέου διαγωνισμού: τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν τρόφιμα και καθαριστικά που θα προλάβουν να ρίξουν στο καλάθι του σουπερ-μαρκετ μέσα σε 97.2 δευτερόλεπτα (αριθμός όχι φυσικά τυχαίος, αφού είναι η συχνότητα του ραδιοσταθμού).

Ο διαγωνισμός λειτουργεί ως εξής: Κάθε πρωί στις 08:30 θα ανακοινώνεται από ραδιοφώνου, από τους παραγωγούς του Easy Breakfast, το Soft τραγούδι της ημέρας. To Soft τραγούδι θα παίζει στη συνέχεια μέσα στην ημέρα 1 φορά, μεταξύ 09:00 – 18:00. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, οι ακροατές και οι ακροάτριες του ραδιοφώνου καλούνται να στείλουν SMS για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό γράφοντας 972 κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 19039 με χρέωση 0,11€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μετά το τέλος του τραγουδιού, θα πραγματοποιείται κλήρωση και ο τυχερός ακροατής ή η τυχερή ακροάτρια θα ανακοινώνεται στον ραδιοφωνικό αέρα αμέσως μετά.

Οι 5 νικητές της εβδομάδας, θα διαγωνίζονται σε επιλεγμένο κατάστημα της εταιρίας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ κάθε (επόμενη) Δευτέρα, όπου θα έχουν στη διάθεσή τους 97,2 δευτερόλεπτα για να γεμίσουν το καρότσι τους. Στο τέλος των 97,2'', τα προϊόντα που θα έχουν τοποθετήσει στο καρότσι, θα γίνονται δικά τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: οι διαγωνιζόμενοι θα δικαιούνται να πάρουν 1 προϊόν από κάθε κατηγορία – εξαιρούνται ηλεκτρικά είδη & έπιπλα σπιτιού. Επιτρέπονται τρόφιμα & καθαριστικά.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από 2 έως 27 Μαρτίου, για τη συμμετοχή στη ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ τις Δευτέρες 09/03, 16/03, 23/03 & 30/03 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός στα σούπερ μάρκετ. Οι όροι του διαγωνισμού αναλυτικά.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news