Επανήλθε το site του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

Μόλις δυο εβδομάδες μετά τις εκλογές, κατάφερε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αυτό που δεν είχει «καταφέρει» επί 11 ολόκληρους μήνες: να επιδιορθώσει τον διακομιστή της κεντρικής ιστοσελίδας. Υπενθυμίζεται ότι ο server είχε τεθεί εκτός λειτουργίας τον Μάρτιο του 2014, μετά από έκρηξη που είχε σημειωθεί σε γειτονικό κτίριο. Από τότε μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για τη λειτουργία του ΕΣΡ που δημοσιεύονταν στο διαδίκτυο ήταν αταξινόμητες και μόνο μέσω της Διαύγειας. Σημαντικές πληροφορίες όπως οι άδειες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ωστόσο έλειπαν, ενώ δεν ήταν εκείνοι που επεσήμαναν ότι η παρατεταμένη υπολειτουργία του ΕΣΡ βόλεψε πολλούς το τελευταίο 9μηνο της κυβέρνησης Σαμαρά, εντείνοντας το κλίμα αδιαφάνειας και διαπλοκής.

Ο σέρβερ του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης βγήκε ξανά σε λειτουργία στην παλιά του διεύθυνση www.esr.gr. Ωστόσο είναι  ήδη προφανείς πολλές ελλείψεις, καθώς δεν λειτουργούν οι σύνδεσμοι προς τις καταστάσεις των νόμιμων και αδειοδοτημένων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και άλλα συνημμένα. Επίσης, ο κατάλογος με τις αποφάσεις του ΕΣΡ είναι «παγωμένος» στον Μάρτιο του 2014. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι σχετικές λειτουργίες θα επανέλθουν σύντομα.

Μέχρι τότε μπορείτε να περιηγείστε στη βάση δεδομένων που δημιουργήσαμε στο ραδιόφωνο.gr και η οποία περιέχει όλες τις Βεβαιώσεις Νόμιμης Λειτουργίας που έχουν εκδοθεί από το ΕΣΡ.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ναι, μόνο που αναφέρονται οι αποφάσεις μόνο μέχρι το Μάρτιο του 2014 ενώ όλα τα αρχεία με τους αδειοδοτημένους σταθμούς κλπ. δεν λειτουργούν. Δεν κλείνουν τελείως το κατάστημα καλύτερα; Έτσι κι αλλιώς παράνομοι είναι.

Εγγραφή στο all greek radio news