Στοίχημα στο αθλητικό ραδιόφωνο: NovaΣΠΟΡ FM με King Bet

Καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 18:00 ως τις 19:00 η δημοσιογραφική ομάδα της «King Bet» μπαίνει στο στούντιο του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού NovaΣΠΟΡ FM 94,6 με μια εκπομπή για το στοίχημα. Τελευταία νέα, αλλαγές αποδόσεων και προτάσεις από την «King Bet» και το επιτελείο της. H King Bet εκδίδει την ομώνυμη εξειδικευμένη εφημερίδα και διατηρεί ένα πλήρες ενημερωτικό portal για το στοίχημα.

Παρέχει συνεχή ροή αποτελεσμάτων, αποδόσεις και στατιστικά και διαθέτει δημοσιογραφικό προσωπικό που πραγματοποιεί αναλύσεις στις στοιχηματικές εξελίξεις όλων των αθλημάτων εντός και εκτός Ελλάδας. Στην κεντρική της σελίδας τους αυτή τη στιγμή φιγουράρουν αποτελέσματα και αναλύσεις για το πρωτάθλημα της Χιλής, το Κύπελλο Τουρκίας, το Eurocup του ευρωπαϊκού μπάσκετ και άλλα διεθνή γεγονότα. Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για το στοίχημα betradio.com.

Μετά την έντυπη έκδοση και το διαδίκτυο, η King Bet μέσω της συνεργασίας της με τον Nova Σπορ FM, θα βγει στη συχνότητα του δημοφιλούς ραδιοφώνου με δυνατότητα ακρόασης σε όλη την Ελλάδα.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news