Τετραήμερος ραδιοφωνικός σταθμός για την μουσική Country από το BBC

Μια ψηφιακή επέκταση του BBC Radio 2 θα ξεκινήσει το Μάρτιο παίζοντας αποκλειστικά μουσική κάντρι. Η  υπηρεσία pop-up (όπως αποκαλείτα) μόλις ανακοινώθηκε από τον Chris Evans στο BBC Radio 2, με έναρξη στις 5 Μαρτίου και λειτουργία, έως τις 8 Μαρτίου (το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα). Θα περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικά προγράμματα και παρουσιάσεις επισκεπτών από τον κόσμο της μουσικής κάντρια, ντοκιμαντέρ ολοκαίνουργια και αρχείου καθώς και ζωντανές μεταδόσεις.

Η υπηρεσία θα μεταδόσει ζωντανά κάλυψη του  φεστιβάλ country μουσικής C2C: country to country από την O2 του Λονδίνου το Σάββατο, 7 Μαρτίου και την Κυριακή 8 Μάρτη από 16:00 έως 10.30pm. Στο Radio 2 country θα μεταδοθούν live οι εμφανίσεις από των Luke Bryan, Florida Georgia Line, Lee Ann Womack και Brandy Clark το Σάββατο, και Lady Antebellum, Jason Aldean, Brantley Gilbert και Kip Moore την Κυριακή.

To BBC Radio 2 Country (@ Radio2Country) θα είναι η δεύτερη DAB pop-up υπηρεσία από το Radio 2, μετά από το ψηφιακό Pop-up δίκτυο για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του περασμένου έτους.

Ο υπεύθυνος του Radio 2 Editor εξειδικευμένη μουσική, Al Booth, σχολίασε: «Είμαστε σε μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές για την κάντρι μουσική στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη δημοτικότητά της να αυξάνεται κάθε χρόνο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε ένα κομμάτι του Νάσβιλ με το BBC και να προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα να επιδοθούν στην αγάπη τους για τη μουσική κάντρι, επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες τον Μάρτιο."

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news