Το Spotify και η Sony ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα μουσική υπηρεσία

Στα πλαίσια μιας εξέλιξης που θα μπορούσε να επηρεάσει τα μερίδια ακροαματικότητας των υπηρεσιών ροής μουσικής στην ανταγωνιστική αγορά των μουσικών υπηρεσιών, η Sony ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το PlayStation Music με το Spotify ως αποκλειστικό συνεργάτη. Αυτό σημαίνει ότι μια νέα μουσική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του PlayStation Network. Η μουσική πλατφόρμα θα έχει περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια στον κατάλογό της. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί, με το γενικό σχέδιο να λέει ότι θα ξεκινήσει φέτος την άνοιξη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, τα μέλη του PSN θα είναι σε θέση να συνδέουν τους λογαριασμούς τους με το Spotify. Η μουσική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε 41 χώρες για το PlayStation 4, το PlayStation 3 και τα έξυπνα τηλέφωνα και tablets Xperia.

Η αλλαγή σημαίνει ότι η υπάρχουσα υπηρεσία Music Unlimited της Sony θα κλείσει στις 29 Μαρτίου. Συνδρομητές Premium στην παλιά υπηρεσία θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία αντικατάστασης, ένα μήνα πριν από την ημερομηνία τερματισμού της παλιάς

Η συμφωνία είναι σημαντική για το Spotify - ενδεχομένως τόσο σημαντική για την αύξηση του κοινού, όσο και μια συμφωνία με έναν τηλεπικοινωνιακό φορέα. Η μουσική και τα παιχνίδια ταιριάζουν μεταξύ τους, όσο καλά ταιριάζει και η μουσική με τα smartphones. Η ομαδοποίηση toy Spotify μέσα σε μια σημαντική πλατφόρμα παιχνιδιών θα επιτρέψει στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες να χρησιμοποιούν ως soundtrack στις πολύωρες ενασχολήσεις με τα παιχνίδια τους τις λίστες αναπαραγωγής από το Spotify. Το PlayStation διαθέτει σύνδεση με πιστωτική κάρτα μέσω της λειτουργίας «πορτοφολιού» του PlayStation Network, κι έτσι παρέχει βελτιωμένη προσβαση στην απόκτηση συνδρομής spotify7 Premium.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news