O Sfera Radio κληρώνει κάθε εβδομάδα 200 ευρώ δωρεάν Delivery

Ο Sfera 102.2 και το e-FOOD.gr κάνουν δώρο σε 2 ακροατές κάθε εβδομάδα από 100€ δωρεάν delivery. Μπες τώρα στο  www.e-food.gr/sfera και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα γίνεται κάθε Παρασκευή από την εκπομπή του Valentino 4-6μμ. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org και θα ανακοινωθεί από τον παρουσιαστή της εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού sfera 102.2 με συνολικά (6) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από 100ευρώ παραγγελία delivery από την ιστοσελίδα www.e-food.gr.

Κάθε Παρασκευή έως και τις 13/02/2015 θα κληρώνονται από 2 νικητές. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας. Για να συμμετάσχει κάποιος στον Διαγωνισμό (εφεξής ο Διαγωνιζόμενος) θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ιστοσελίδα, υποβάλλοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) και τον αριθμό του κινητό του.

Κάθε ένας από τους νικητές του Διαγωνισμού θα κερδίζει δωροεπιταγή αξίας 100ευρώ για παραγγελία delivery από Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις του www.e-food.gr κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με το τμήμα customer care για την έκδοση των κουπονιών. Κάθε κουπόνι θα μπορεί να έχει ελάχιστη αξία 20ευρώ. Τα κουπόνια, που θα εκδοθούν, στα πλαίσια του Διαγωνισμού πρέπει να εξαργυρωθούν έως την 31η Μαϊου 2015, καθώς έκτοτε παύει οριστικά η ισχύς τους και ακυρώνονται.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news