Εκλογές 2015 στο ραδιόφωνο

Έτοιμοι για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών, με ολοήμερο ενημερωτικό πρόγραμμα βγαίνουν στον αέρα οι ενημερωτικοί σταθμοί της Αθήνας. Παραθέτουμε εδώ το πρόγραμμα των ραδιοφωνικών σταθμών που έστειλαν εγκαίρως τι έχουν προετοιμάσει για τη βραδιά των εκλογών. Ιδανική επιλογή αν κάποιες ώρες της βραδιάς σας βρουν στο αυτοκίνητο και στο δρόμο. Πολλά εκλογικά προγράμματα βγαίνουν και στην επαρχία από αναμεταδότες ή συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Αθήνα 9.84 τροποποιεί το πρόγραμμά του με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ραδιοφωνικού σταθμού στη μάχη της ενημέρωσης των πολιτών.  Η κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών κορυφώνεται την Κυριακή.
Από νωρίς το πρωί, πρώτη εικόνα από εκλογικά τμήματα και η εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, με ζωντανές συνδέσεις. Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους μπροστά στην κάλπη. Τα σχόλια και οι αντιδράσεις των πολιτών όπως τις καταγράφουν στα social media. Στο αέρα το απόγευμα των εκλογών θα είναι από τις 2.15 ως τις 4 η Ελευθερία Κουμάντου - Ελεωνόρα Ορφανίδου, στις 4 ο Νεκτάριος Νώτης με τη Νίκη Λυμπεράκη. Στις 19.00, μετά το κλείσιμο της κάλπης, το exit poll και τις πρώτες εκτιμήσεις θα μεταδώσουν ο Βασίλης Πάικος και ο Άρης Τόλιος και τη βραδιά θα κλείσουν οι  Νόνη Καραγιάννη και Τζίνα Μοσχολιού.  Συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα επιτελεία των κομμάτων και με σημεία της πόλης, όπου χτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας.

Ακριβώς στις 19:00 θα μεταδοθεί το exit poll της Κάπα Research για το in.gr, tovima.gr, tanea.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 FM.

ΟΙ Περιφερειακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί της ΕΡΑ επιστρατεύτονται προκειμένου να μεταδίδουν άμεση ενημέρωση για τα εκλογικά αποτελέσματα στην περιφέρεια τόσο ραδιοφωνικά, όσο και τηλεοπτικά μέσω της ΕΤ3. Στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος της ERT Open θα βρίσκονται η Ζέτα Καραγιάννη και η Εύη Ξηρού (4-6μμ), ενώ την ευθύνη της μετάδοσης των αποτελεσμάτων αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Παπασταματίου και Αλέξανδρος Κλώσσας. Στο τέλος της βραδιάς, μετά τις 10 αναλαμβάνουν ο Γιώργος Παπαζαχαρίου και Παναγιώτης Κούστας.

Το Πρώτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας της ΝΕΡΙΤ από το πρωί, παρέχει στους ακροατές διαρκή ενημέρωση για τα χρηστικά και ουσιώδη της εκλογικής διαδικασίας, με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Και στις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες, θα μεταδώσουμε τα exit poll της ΝΕΡΙΤ, θα συγκρίνουμε, θα αναλύσουμε τις πολιτικές αλλά και οικονομικές πτυχές του αποτελέσματος, με ψυχραιμία και εγκυρότητα, με τη βοήθεια ειδικών αναλυτών. Λίγο μετά τις 21:00, θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε το πρώτο έγκυρο αποτέλεσμα επικρατείας, κατευθείαν από τα δεδομένα του Υπουργείου Εσωτερικών.» Στις 2:30-5 στον αέρα οι Κωνσταντίνα Δημητρούλη και Παντελής Μάνος στις 5-7μμ οι Πολυδεύκης Παπαδόπουλος και Θάνος Σιαφάκας και στις 7 η  Μαρία Γεωργίου και Τάκης Σαράντης. Από τις 21:00 έως… όσο πάει, στα μικρόφωνα του Πρώτου θα βρίσκονται η Βάλια Καϊμάκη, ο Παναγιώτης Σταματούκος και ο Θανάσης Γεωργακόπουλος.

Στον Παραπολιτικά FM, η δημοσιογραφική ομάδα με Ελλη Στάη, Νίκο Ευαγγελάτο, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Γιάννη Αργυρό, Ελένη Καλογεροπούλου, Σταύρο Λυγερό, Γιάννη Παπαγιάννη, Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάνα Ζαρακέλη και Λάμπρο Καλαρρύτη μαζί με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων λεπτό προς λεπτό. Και από τις 6 το απόγευμα η εκλογική βραδιά. Με διαρκείς συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, τα κομματικά επιτελεία και το υπουργείο εσωτερικών για όλες τις εξελίξεις που φέρνουν οι κάλπες του 2015. Σχολιάζουν κορυφαίοι πολιτικοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας αλλά και οι διευθυντικές ομάδες των εφημερίδων Παραπολιτικά και Επένδυση με επικεφαλής τον Γιάννη Κουρτάκη. Παρεμβαίνουν οι Γιώργος Λιάγκας, Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλης Περρής, Αθηναίς Νέγκα, Χρήστος Φερεντίνος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος.

Στα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ παίρνουν θέση στις 17.00   ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, στις 18.00 ξεκινά η εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ 100,3 με τον Άρη Πορτοσάλτε, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Παύλο Τσίμα, Βασίλη Μπεσκένη, Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Στις 19.00 η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνδέσεις με όλα τα εκλογικά κέντρα των πολιτικών κομμάτων, λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης.  Στις 22.00 τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης παίρνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από τις 23.00 η Χριστίνα Βίδου μαζί με τον Νίκο Φιλιππίδη θα κρατήσουν συντροφιά στους ακροατές του ΣΚΑΪ 100,3 μέχρι τις 5.00 το πρωί δίνοντας τα εκλογικά αποτελέσματα και όλες τις εξελίξεις.

To ραδιόφωνο στο Κόκκινο παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία, από την ώρα που άνοιξαν οι κάλπες, στις 7.00 το πρωί. Στις 19:00 θα μεταδώσει τα exit polls, στις 21.30 τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα. "Πανστρατιά" για σήμερα, από τους: Κ. Αρβανίτη, Κ. Μαντούβαλο, Αλ. Χρηστακάκη, Ν. Τσιμπίδα, Τζ. Τσίγκα, Γ. Ανανδρανιστάκη, Ι. Παναγιωτόπουλο, Κ. Σαββόπουλο, Ντ. Μπατζιά, Π. Καραϊσκάκη, Μ. Λούκα, Ε. Λουπάκη, Δ. Ελευθεράτο, Τ. Ψαρίδη, Χρ. Λουκά,  Μπ. Μιχαλοπούλου, Σπ. Γεράρδη, Γ. Αθανασίου, Δ. Κουκλουμπέρη, Τ. Σκριβάνο, Π. Αντωνογιαννάκη.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Όταν μιλάμε για Παραπολιτικά, μιλάμε για τηλεόραση που μετατράπηκε σε ραδιόφωνο , δηλαδή σαβούρα...

Βλέπετε και τα ονόματα των σελέμπριτιζ της τηλεόρασης (Λιάγκας, Μανωλίδου, Νέγκα, Καλυβάτσης, Περρής, Στάη, Ευαγγελάτος)

Δηλαδή ό τι να ναι...

Εγγραφή στο all greek radio news