Συμπαράσταση από τον Βασίλη Λέκκα στην ΕΡΑ Ζακύνθου

Ανακοίνωση Εργαζομένων: Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ζακύνθου, είχαμε την μοναδική ευκαιρία-και την αξιοποιήσαμε δεόντως-να συζητήσουμε από κοντά, με τον εξαιρετικό ερμηνευτή και πραγματικό καλλιτέχνη, αλληλέγγυο του αγώνα της ΕΡΤ, Βασίλη Λέκκα, ο οποίος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πολιτιστικής Λέσχης Ζακύνθου, επισκέφθηκε το νησί μας-και δεν είναι η πρώτη φορά-για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές, με την ανεπανάληπτη φωνή του και με την εκφραστικότατη κίνηση του, στην εκδήλωση με τον τίτλο « Ένα μύθο θα σας πω» και με θέμα: «Η Ζάκυνθος και το Ιόνιο μέσα από τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκη», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, στο θέατρο Σαρακινάδου. Με θερμά λόγια ο Βασίλης Λέκκας, μίλησε για τον αγώνα της ΕΡΤ, στη Ζάκυνθο και πανελλαδικά, καθώς και για την επιτακτική ανάγκη να ανατραπεί η σημερινή συγκυβέρνηση, με την προϋπόθεση να υπάρξει μια πραγματικά αριστερή κυβέρνηση. Μάλιστα, θυμίσαμε στον Βασίλη Λέκκα, μια μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης με τεράστια επιτυχία, με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο, που είχε πραγματοποιήσει πριν αρκετά χρόνια στη Ζάκυνθο, η τοπική ΕΡΑ!  

ΦΩΤΟ: Βασίλης Λέκκας μαζί με τον συνάδελφο-συναγωνιστή Πέτρο Πόμονη, τους οποίους «αποθανάτισε» ο…ανεπίδεκτος μαθήσεως Σάκης Νέγκας

Σε «ΦΟΥΛ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΡΑ

Κατά τα άλλα, η ΕΡΑ Ζακύνθου, συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα, τις προεκλογικές εκπομπές, με σχετικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις υποψηφίων βουλευτών στη Ζάκυνθο, ειδικότερα με υποψηφίους και στελέχη κομμάτων-που και σε τοπικό επίπεδο-όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-έχουν συμπαρασταθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στον αγώνα μας, κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ. Πρόκειται για τα κόμματα, που πέρα από τις μικρές και μεγάλες ιδεολογικές και πολιτικές τους διαφορές, έχουν σταθερά και σθεναρά αντιταχθεί στα μνημόνια και στην εφαρμοζόμενη πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μάλιστα, συνεχίζουν να μην εκπροσωπούνται σε συζητήσεις-και όχι μόνο-στο κυβερνητικό παραμάγαζο και παράνομο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, το οποίο έχει ήδη…φάει τα «ψωμιά» του! Όμως, η…αριστερή, κατά τα άλλα, πρώην…κυβερνώσα και πάντοτε «υπεύθυνη», ΔΗΜΑΡ, «τιμά» με την παρουσία της, την…ΞΕΝΕΡΙΤ, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και το νέο κόμμα, του…Γιωργάκη, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ-ΤΌΣΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ CD της ERTOPEN-(ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)-«ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ»

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι της ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ΕΡΑ Ζακύνθου, είμαστε παντού, οπουδήποτε απαιτεί ο αγώνας μας, όπως και σε διάφορες εκδηλώσεις στο νησί, πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες, τόσο για δημοσιογραφική κάλυψη, όσο και την καλώς εννοούμενη προβολή αυτού του αγώνα, που στηρίζει έμπρακτα ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας! Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, προωθούμε στην πράξη, το συλλεκτικό CD της ERTOPEN «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ» (επιμέλεια-παραγωγή ΕΡΑ Ζακύνθου), το οποίο, χωρίς υπερβολές, έχει γίνει περιζήτητο, γιατί αφορά έναν μεγαλειώδη και μοναδικό, στα παγκόσμια χρονικά, αγώνα, αφορά τη μνήμη της αδικοχαμένης συναδέλφου μας, Αδαμαντίας Παντή, αφορά την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση, μέχρι να φτάσουμε-και πλησιάζουμε περισσότερο από ποτέ-στην τελική νίκη και δικαίωση! Μια νίκη που έχει να κάνει με όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ-ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε πιο δυνατά τον αγώνα, με καθημερινό ενημερωτικό τοπικό πρόγραμμα, με έκτακτες εκπομπές όταν αυτό είναι αναγκαίο, με εκπομπές με πανελλαδική εμβέλεια μέσω της ERTOPEN, βάσει σχετικού προγραμματισμού, με πέντε εκπομπές λόγου και μουσικής, των αλληλέγγυων του σταθμού-και θα προστεθούν άμεσα και άλλες, με περιφρούρηση, με συγκέντρωση αλληλέγγυων στο χώρο μας, με συνελεύσεις, με διάφορες δράσεις, πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις και με ενεργό συμμετοχή σε κάθε εστίας αντίστασης. Κρατάμε πολύ γερά, έχοντας ήδη μπει στον 20ο μήνα του αγώνα, που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τη συγκυβέρνηση και την κυβερνητική και ουσιαστική πολιτική αλλαγή, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει, μαζί με ένα οργανωμένο και μαζικό λαϊκό κίνημα.

Από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους της ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ΕΡΑ Ζακύνθου, αγωνιστικούς και συναδερφικούς χαιρετισμούς-«ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ»!

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news