Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το κάμπινγκ νέων ραδιοερασιτεχνών στην Ιταλία

Η πέμπτη κατά σειρά διοργάνωση «Οι νέοι στον αέρα»  (Youngsters On The Air, YOTA)  θα πραγματοποιηθεί στις 18 έως 25 Ιουλίου στην Ιταλία, υπό την ευθύνη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ιταλίας (ARI) της Ιταλίας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών (IARU). Ομάδες νεαρών ραδιοερασιτεχνών από διάφορες χώρες θα λάβουν μέρος σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων ραδιοερασιτεχνισμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν για άλλους πολιτισμούς και δείγμα τοπικής κουζίνας από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Κάθε ένωση μέλος της IARU καλείται να στείλει μια ομάδα μέχρι και πέντε άτομα, με τέσσερις από αυτους μεταξύ 15 και 25 ετών και έναν επικεφαλής.

Το ραδιοερασιτεχνικό κάμπινγκ θα λάβει χώρα στη Marina di Massa της Τοσκάνης. Οι συμμετέχοντες θα είναι αρμόδιοι για τα έξοδα του ταξιδιού προς το αεροδρόμιο της Πίζας και ένα κόστος 25 € ανά συμμετέχοντα. Όλα τα άλλα έξοδα - καταλύματα, γεύματα, και δραστηριότητες - θα είναι καλυμμένα. Ο κύριος χορηγός της ραδιοερασιτεχνικής Κατασκήνωση 2015 είναι η IARU Περιοχής 1.

Οι ενώσεις μελών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν italyatham-yota.com (e-mail) και συμπληρωμένη αίτηση μέχρι τις 27 Ιανουαρίου. Υπάρχει ένα όριο 75 συμμετεχόντων. Οι συμμετέχουσες χώρες θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας. Επικοινωνήστε με τη italyatham-yota.com (YOTA) για περισσότερες πληροφορίες.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news